Witam wszystkich Browarników;-)ciesze sie ze tu trafilem i mam nadzieje ze tak pozostanie!mimo młodego wieku bardzo interesuje sie piwem i wszelakimi jego właściwościami!Uwielbiam takie lokalne minibrowary i szkoda ze ich tak mało w naszym krajuale mam nadzieje ze dzieki wam zrobie jakies amatorskie piwo;-)obecnie studiuje i mam napisac esej na dowolny temat i oczywiscie wybralem temat piwa i mam nadzieje ze rowniez bede mogl liczyc na pomoc!pozdrawiam
witam wszystkich Browarników
Collapse
X
-
Odp: witam wszystkich Browarników
Witaj, Twoje zdrowie!
yoopy napisał(a)
...mimo młodego wieku...
p.s. tutaj wszyscy lubią wypełnione profile i wszyscy o to zawsze proszą...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
-
-
Witam serdecznie yoopy w ten ciemny poranek (mam nadzieję, że wieczór każde z Nas rozjaśni sobie dobrym )
Rozgość się w Browarze, twórz swoje dzieło i nie zapomnij o warzeniu (w kolejności - piwka, siebie).
ps. prosimy o jakiś krótki opis w profilubla bla bla
Comment
-
-
Witam kolejnego miłośnika złocistego napoju. Twoje zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
-
-
Odp: witam wszystkich Browarników
[QUOTE]yoopy napisał(a)
...obecnie studiuje i mam napisac esej na dowolny temat i oczywiscie wybralem temat piwa...
Witaj i mam nadzieję że jak napiszesz ten esej to nie "umkniesz" z tej strony.
Twojezupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
Comment