Hahaha to może jednak nie mieszkam na końcu świata...teraz na Pułtusk (mimo studentów) mówimy "miasto rencistów i emerytów"(wszyscy stamtąd uciekają,jak widać ja też)więc kto chce spędzić złotą polską jesień spokojnie to polecam Pułtusk!...
Ostatnia zmiana dokonana przez annewit; 2004-12-15, 14:24.
W książce była mowa o tajemniczym meteorycie i pochłonąłem ją w jeden dzień.
Faktycznie jest u nas odłamek meteorytu,sporych rozmiarów,drugi równie duży znajduje się we Francji. A w Pułtusku znajduje się w kolegiacie,o której pisałam wcześniej.Może ktoś jeszcze zna jakieś sensację o poczciwym Pułtusku?
Swoją drogą, ciekawe gdzie się podziała druga połowa Tuska?
...według legendy Tusk spłonął w średniowieczu do połowy i dlatego jest go teraz połowaAle przez "u".Najprawdopodobniej jednak nazwa pochodzi od rzeczki,która kiedyś płynęła w okolicach Pułtuska-Pełty.W drodze ewolucji wyszedł Pułtusk
Ostatnia zmiana dokonana przez annewit; 2004-12-15, 14:34.
annewit napisał(a) ...w Poznaniu również jest ulica pułtuska,musi im nazw brakowaćA co do kufra to niestety nie czytałam...
Za to w sejmie jest całytusk
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
...hehe semestr się skończył,a butelka przeszła na następny...jak widać teraz jestem częściej!I dobrze bo już tęskniłam Ale,ale!!Dwupak już zrobiony,coprawda mało o nim wspominałam,ale zatwierdzony i zaliczony!Jak tylko zrobię zdjęcia i dowiem się,jak je zamieszczać to sobie go obejrzycie...no chyba za dużo miłam od Was tych celnych wskazówek i nie mogłam się co do butelki zdecydować... mam nadzieję,że w tym semestrze się z nią uporam...
Ostatnia zmiana dokonana przez annewit; 2005-02-20, 00:36.
Comment