Najbardziej lubię pić piwko z bączków kiedyś również z tzw. ołówków takie NRW tylko, że 0,33l. Najlepiej zaprojektuj buteleczkę z krachelką dawno nikt polskiego piwa do takich butli nie nalewał.
piwoszka potrzebuje pomocy...
Collapse
X
-
-
Najlepiej zaprojektuj buteleczkę z krachelką dawno nikt polskiego piwa do takich butli nie nalewał.
Też tak myślałam,i szczerze mówiąc taki system odpowiadałby mi,tak w ogóle to najbardziej podobają mi się stare butelki z tradycją,mają jakiś specyficzny klimat...ale niestety ja mam zrobić butelkę która będzie nowoczesną wersją tych dotychczasowych,ale jednocześnie nie za bardzo wariować na jej temat,musi byc wpisana w konwencję butelki do piwa,kurde ciężkie zadanie...
Comment
-
-
a może unowocześnić owo zamknięcie kabłąkowe i zrobić z tego ciekawy wyróżnik?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Unowocześnić krachelkę?
Za pierwszym razem pomyślałem, że chyba tylko przez dodanie elektroniki. Ale po zastanowieniu stwierdziłem, że jest pole do popisu:
- mniejsza siła wymagana do otwarcia/zamknięcia (kilka razy musiałem otworzyć taką butelkę przedstawicielce płci pięknej)
- usunięcie gumki (redukcja kosztów)
- wygląd, materiały
PS W takich chwilach dociera do mnie, jak daleko posunęliśmy się w naszej piwnej manii...Ostatnia zmiana dokonana przez żąleną; 2004-12-02, 02:21.
Comment
-
-
P.S.Cały czas nie mogę sie połapać kto jest kim...już myślałam,że żąleną to dziwczyna,a tu takie zaskoczenie...
Comment
-
-
P.S.Cały czas nie mogę sie połapać kto jest kim...już myślałam,że żąleną to dziewczyna,a tu takie zaskoczenie...Ostatnia zmiana dokonana przez annewit; 2004-12-02, 02:41.
Comment
-
-
Hej,hej byłam dziś na korekcie w sprawie butelki,opowiedziałam profesorkowi o waszym zaangażowaniu w moją sprawę i waszej pomocyWybieram się w najbliższym czasie na małą wycieczkę do browaru Lechamam nadzieję,że wpadnie mi jakiś pomysł.Generalnie jeszcze jestem do tyłu z moją butelką,ale ostatecznie mam zająć się sposobem chwytania tej butelki to już jakaś wytyczna!Jako drugi temat będę robić czteropak...Ostatnia zmiana dokonana przez annewit; 2004-12-02, 18:26.
Comment
-
-
hahaha,architekturę mówisz!A wyobraź sobie,że jestem na architekturze,ale niestety w żadnej pracowni nie ma takiego tematu,żeby zaprojektować browar,być może moja butelka tak na nich podziała,że taki temat się pojawi.A wtedy na pewno się tym zajmę...
Comment
-
Comment