Hmm zastanawiające!A dlaczego sądziłeś,że nie jestem z Asp tylko z polibudy?Jeszcze mogę Cię zaskoczyć...
piwoszka potrzebuje pomocy...
Collapse
X
-
Nie chodziło o Ciebie, tylko o Twoje zadanie i sposób realizacji. Jak na wolnoducha z ASP, podeszłaś do tego zbyt poważnie, zasięgnęłaś opinii znawców tematu i studziłaś zbyt fantastyczne wizje.
Kobiecie zaskoczyć mężczyzną nietrudno Ale jak chesz mi pokazać swoje dzieła artystyczne w gatunku fantasy, to bardzo chętnie
Comment
-
-
Nie chodziło o Ciebie, tylko o Twoje zadanie i sposób realizacji. Jak na wolnoducha z ASP, podeszłaś do tego zbyt poważnie, zasięgnęłaś opinii znawców tematu i studziłaś zbyt fantastyczne wizje.
Kobiecie zaskoczyć mężczyzną nietrudno Ale jak chesz mi pokazać swoje dzieła artystyczne w gatunku fantasy, to bardzo chętnie
co do dzieł fantastycznych,to bardzo chętnie,co prawda nie mam jeszcze dużych osiągnięć,jak dotąd więcej fantasy czytałam i oglądałam filmy czy obrazy,ale nie obawiaj się już zaczynam realizować swoje własne pokręcone pomysły...Ostatnia zmiana dokonana przez annewit; 2004-12-03, 15:50.
Comment
-
-
Czyli trafiłem w 50%
A co do mojego postrzegania artystów, to nie trafiłaś. Akurat nie myślę o nich w sposób stereotypowy, bo znam parę takich osób. Dałem się zaskoczyć, bo żadna z nich nie przejawiała tak metodycznego podejścia, ale na pewno nie byli tacy, jak w Twoim opisie
Comment
-
-
Tak myślałam,że musisz znać kogoś z aspuDomyślam się,że Twoi znajomi nie wyglądają,tak jak w moim opisie,sama takich nie znamAle zdarzają się takie osoby.W większości przypadków można wywnioskować,że są to "wolonoduchy"raczej po rozmowie,a nie po wyglądzie.Twoi znajomi zapewne studiują typowo artystyczne przedmioty typu:malarstwo,rzeźba...na kierunkach projektowych,jak design,architektura,tam gdzie są jakieś wymogi(klient,przepisy prawne,normy)metodyczne podejście jest bardzo przydatne.Według Witruwiusza kryteria projektowania to "Forma,konstrukcja,funkcja"Poza tym im lepiej znasz problem tym szybciej go rozwiążesz(...)Mówiłam,że jeszcze Cię zaskoczę...Ostatnia zmiana dokonana przez annewit; 2004-12-04, 11:45.
Comment
-
-
"artyści dyplomowani" cechowali się najmniejszym kontaktem z rzeczywistością
Comment
-
-
tak,tak bywa,że się traci kontakt z rzeczywistością,czego dowodem jest ta moja "rzeczywisytość",ale w kontekscie rozmowy stwierdzenie to potwierdziło jej prawdomównośćA co do sytości to nie ukrywam,że od rozpoczęcia mojego projektu myślę o piwie zdecydowanie więcejOstatnia zmiana dokonana przez annewit; 2004-12-05, 16:54.
Comment
-
-
annewit napisał(a)
tak,tak bywa,że się traci kontakt z rzeczywistością,czego dowodem jest ta moja "rzeczywisytość"
a) profesor zadziwił się 'głupotą' forumowiczów i ograniczył dostęp dyplomantki do internetu
b) zarzucono temat
c) trwają poszukiwania huty szkła
d) trwają gorące negocjacje nad nagrodą dla najlepszego pomysłabla bla bla
Comment
-
-
Witam po dłuższej nieobecnościPrzyznaję,że byłam przez chwilkę nieobecna,ale czas zaczyna mnie gonić,zaraz jadę na święta do domku,a po świętach dwa tygodnie i sesja...a butelka jeszcze nie uformowanaCo prawda wyrzeźbiłam ostatnio cztery modele ze styroduru,ale to jeszcze nie toChyba muszę się wybrać na wtorkowe spotkanie z administracją...Może wena mnie zaskoczy w trakci...Ostatnia zmiana dokonana przez annewit; 2004-12-13, 10:59.
Comment
-
Comment