Takie duże objętości sa preferowane w Hiszpanii,tam sprzedaje się piwo litrowe,ale w Środkowej Europie,jednak bardziej popularne jest piwo 0,5 albo 0,33.Wiesz to musi być butelka,która identyfikuje się z dotychczasowymi modelami.Ale z uchem to już bardzie trafne.Ja skupiam się właśnie na sposobie chwytania butelki i studiuję anatomię dłoni
piwoszka potrzebuje pomocy...
Collapse
X
-
annewit napisał(a)
...może i tak,ale dla forumowiczów zapewne będzie mieć znaczenie co będzie w środku...i jeszcze cała odpowiedzialność na mnie spadnie
Wczoraj byłem świadkiem przezabawnej sceny. W hipermarkecie Pan Piwosz przekonywał panienkę stojącą na promocji, że Lech Premium to jest to, natomiast Lech Pils jest do niczego. Całe szczęście, że ona nie miała pojęcia o czym on mówi, bo przecież ona tam stała tylko po to, żeby trochę zarobić.
Comment
-
-
A kimże my jesteśmy wobec milionów fanów ciepłego Lecha w puszce? Trochę pokory
Comment
-
-
...ojoj z tym będzie ciężko,ale ok.A więc mieszkam sobie od czasu do czasu w Pułtusku,jest to małe miasto na mazowszu,położone 60 kilometrów od Warszawy,tam właśnie jadę na najbliższe święta,zdaję się,że Bożego NarodzeniaO Pułtusku mógł ktoś słyszeć ewentualnie ze względu na szkołę WSH...
Comment
-
-
annewit napisał(a)
O Pułtusku mógł ktoś słyszeć ewentualnie ze względu na szkołę WSH...
A poza tym słyszeli też Ci, którzy oglądali Alternatywy 4. 'Myśmy w Pułtusku nie takie numery robili' jak powiadał pewien Anioł stróż.
Są również tacy, którzy odwiedzili to maisteczko ze względu na ładny zamek biskupi ze wspaniałymi krużgankami. Na pewno warto go zobaczyć.bla bla bla
Comment
-
-
Też kojarzę Pułtusk z najdłuższym rynkiem w Europie. Czytałem kiedyś jakąś sensacyjną książkę młodzieżową, w której nazwa miasta była częścią rymowanej zagadki. W książce była mowa o tajemniczym meteorycie i pochłonąłem ją w jeden dzień.
Comment
-
Comment