piwoszka potrzebuje pomocy...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • annewit
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.11
    • 85

Takie duże objętości sa preferowane w Hiszpanii,tam sprzedaje się piwo litrowe,ale w Środkowej Europie,jednak bardziej popularne jest piwo 0,5 albo 0,33.Wiesz to musi być butelka,która identyfikuje się z dotychczasowymi modelami.Ale z uchem to już bardzie trafne.Ja skupiam się właśnie na sposobie chwytania butelki i studiuję anatomię dłoni

Comment

• arcy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.07
      • 7538

Czesi wypuszczają, przynajmniej na rynek polski, piwo w 1,5 l petach, więc może i unas coś takiego by się przyjęło. Wystarczy parę milionów na reklamę, to nawet bez znacznie będzie, co wleją do środka

Comment

• annewit
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.11
        • 85

Wystarczy parę milionów na reklamę, to nawet bez znacznie będzie, co wleją do środka
        ...może i tak,ale dla forumowiczów zapewne będzie mieć znaczenie co będzie w środku...i jeszcze cała odpowiedzialność na mnie spadnie

Comment

• kalifat
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.10
          • 1168

Zaraz, zaraz, czyżby jakaś specjalna oferta dla forumowiczów.

No to mi się podoba
          bla bla bla

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

annewit napisał(a)
            ...może i tak,ale dla forumowiczów zapewne będzie mieć znaczenie co będzie w środku...i jeszcze cała odpowiedzialność na mnie spadnie
            A kimże my jesteśmy wobec milionów fanów ciepłego Lecha w puszce? Trochę pokory

Wczoraj byłem świadkiem przezabawnej sceny. W hipermarkecie Pan Piwosz przekonywał panienkę stojącą na promocji, że Lech Premium to jest to, natomiast Lech Pils jest do niczego. Całe szczęście, że ona nie miała pojęcia o czym on mówi, bo przecież ona tam stała tylko po to, żeby trochę zarobić.

Comment

• annewit
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2004.11
              • 85

A kimże my jesteśmy wobec milionów fanów ciepłego Lecha w puszce? Trochę pokory
              ...ale mi wstyd,jak mogłam Nas tak wynieść i wywyższyć?!W końcu jako Poznaniacy obowiązkowo musimy szanować ciepłego Leszka w puszczeTo może zmienię temat i zrobię nową mega puszkę,która zachowuje temperaturę!Może Pan Piwosz i Pani z promocji też skorzystają

Comment

• arcy
                • 2002.07
                • 7538

Ja nie jestem Poznaniakiem. Ja tu tylko mieszkam, i to od niedawna

Comment

• annewit
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2004.11
                  • 85

Jeśli już o ścisłość chodzi to ja też nie jestem z Poznania.Już bliżej mi do Warszawy,ale tam się tylko urodziłam, mieszkam gdzie indziejA Lecha piłam często przed rozpoczęciem studiów tutaj...po przyjeżdzie tutaj znudził mi się...

Comment

• arcy
                    • 2002.07
                    • 7538

Ujawnij skąd jesteś, może znajdzie się tu jakiś Twój ziomek

Comment

• annewit
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2004.11
                      • 85

...ojoj z tym będzie ciężko,ale ok.A więc mieszkam sobie od czasu do czasu w Pułtusku,jest to małe miasto na mazowszu,położone 60 kilometrów od Warszawy,tam właśnie jadę na najbliższe święta,zdaję się,że Bożego NarodzeniaO Pułtusku mógł ktoś słyszeć ewentualnie ze względu na szkołę WSH...

Comment

• kalifat
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2004.10
                        • 1168

annewit napisał(a)
                        O Pułtusku mógł ktoś słyszeć ewentualnie ze względu na szkołę WSH...
                        Tak, tak znana marka.

A poza tym słyszeli też Ci, którzy oglądali Alternatywy 4. 'Myśmy w Pułtusku nie takie numery robili' jak powiadał pewien Anioł stróż.

Są również tacy, którzy odwiedzili to maisteczko ze względu na ładny zamek biskupi ze wspaniałymi krużgankami. Na pewno warto go zobaczyć.
                        bla bla bla

Comment

• annewit
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2004.11
                          • 85

Widzę,że naprawdę wiesz conieco o Pułtusku!Jeśli już o architekturę chodzi to warta zobaczenia jest kolegiata romańsko-gotycka przebudowana przez Jana Baptystę w renesansie...

Comment

• grzech
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2001.04
                            • 4592

..., że nie wspomnę o sporych rozmiarów rynku z interesującą wieżą, w niej muzeum.

Comment

• annewit
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2004.11
                              • 85

...ooo zaskakujecie mnie!Tak to prawda w Pułtusku znajduje się najdłuższy(nie największy) rynek w Europie!Niestety nie znam dokładnej długości na środku rynku znajduje się renesansowy ratusz połączony z muzeum...

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Też kojarzę Pułtusk z najdłuższym rynkiem w Europie. Czytałem kiedyś jakąś sensacyjną książkę młodzieżową, w której nazwa miasta była częścią rymowanej zagadki. W książce była mowa o tajemniczym meteorycie i pochłonąłem ją w jeden dzień.

Comment

Przetwarzanie...
                                X