piwoszka potrzebuje pomocy...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

annewit napisał(a)
    Widzę,że to na mnie musi spocząć ciężąr przetarcia ścieżek...mam jednak nadzieje,że Arcy trochę przesadza z tym brakiem dziewczyn...
    Spokojnie, nie taki brak miałem na myśli

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Sekcja Poznań w ogóle się opier....hm, spotkaniowo, cały czas daleko jej do czołówki imprezowiczów forumowych - chyba zaproponuję Artowi, żeby zrobił jakiś konkurs na częstotliwość spotkań, ale to może być uznane za działalność wbrew ustawie o wychowaniu w trzeźwości Wrocław to i tak już jest mocno przepity
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10864

arcy napisał(a)
        (...)Ale przyjąłem aluzję i jak tylko pojawię się znowu nad morzem, postaram się naprawić ten błąd.
        No ! Trzymam cię za słowo!
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• arcy
          • 2002.07
          • 7538

cyborg_marcel napisał(a)
          no właśnie, co do mojego wpływu na zdrowie psychiczne niektórych forumowiczów nie byłabym taka pewna, zaś co do gapienia, to chyba faktycznie - lepiej zaproście kilka razy Annewit, bo ze mną to tylko dno kufla można oglądać
          Patrzeć na świat przez dno kufla i zobaczyć cyborga... Czegoż więcej można oczekiwać od życia?

Comment

• arcy
            • 2002.07
            • 7538

Marusia napisał(a)
            Sekcja Poznań w ogóle się opier....hm, spotkaniowo, cały czas daleko jej do czołówki imprezowiczów forumowych - chyba zaproponuję Artowi, żeby zrobił jakiś konkurs na częstotliwość spotkań, ale to może być uznane za działalność wbrew ustawie o wychowaniu w trzeźwości Wrocław to i tak już jest mocno przepity
            Mieszkam tu raptem 3 miesiące, byłem już na 3 spotkaniach, umówiłem się już na styczeń z forumowiczem ze Śląska i właśnie próbuję umówić się z forumowiczką z Poznania. Chyba nie zaniżam statystyk

Comment

• cyborg_marcel
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2003.03
              • 3467

totalnej depresji i braku recepty na Prozac? mieszkania z karaluchami i niedorozwiniętą emocjonalnie kobietą? 10.000 najlepszych CDs i braku sprzętu grającego? 10.000 najlepszych książek i wszystkie po mandaryńsku? 10 fajnych kufli i braku piwa?
              tematu na temat nowej butelki i opowieści o braku kobiet i cyborga w Poznaniu?

pytania retoryczne, oczywiście...
              Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• arcy
                • 2002.07
                • 7538

abernacka napisał(a)
                No ! Trzymam cię za słowo!
                Dobrze, że tylko za słowo, bo inaczej jeden z nas musiałby się przeprowadzić

Comment

• Marusia
                  Marszałek Browarów Rzemieślniczych
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

arcy napisał(a)
                  Mieszkam tu raptem 3 miesiące, byłem już na 3 spotkaniach, umówiłem się już na styczeń z forumowiczem ze Śląska i właśnie próbuję umówić się z forumowiczką z Poznania. Chyba nie zaniżam statystyk
                  No Arcy, co do Ciebie osobiście nie zgłaszam żadnych zastrzeżeń, wręcz odwrotnie, jesteś zdecydowanie elementem aktywizującym
                  www.warsztatpiwowarski.pl
                  www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• arcy
                    • 2002.07
                    • 7538

cyborg_marcel napisał(a)
                    totalnej depresji i braku recepty na Prozac? mieszkania z karaluchami i niedorozwiniętą emocjonalnie kobietą? 10.000 najlepszych CDs i braku sprzętu grającego? 10.000 najlepszych książek i wszystkie po mandaryńsku? 10 fajnych kufli i braku piwa?
                    tematu na temat nowej butelki i opowieści o braku kobiet i cyborga w Poznaniu?

pytania retoryczne, oczywiście...
                    Ech, ten pesymizm wszech obecny. A nie możesz popatrzyć na to inaczej? Mogłabyś mieszkać z niedorozwiniętymi emocjonalnie karaluchami, które uwielbiałyby jeździć na swoich karaluszych łyżewkach po Twoich CDs, wyjadać co smakowitsze znaczki z Twoich mandaryńskich książek i pić karalusze piwo z Twoich kufli
                    Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło byc gorzej. Głowa do góry

Comment

• arcy
                      • 2002.07
                      • 7538

Marusia napisał(a)

No Arcy, co do Ciebie osobiście nie zgłaszam żadnych zastrzeżeń, wręcz odwrotnie, jesteś zdecydowanie elementem aktywizującym
                      W 2005 roku przyjadę do Wrocławia na kurs organizowania piątkowo-sobotnich spotkań Forumowiczów. Mam nadzieję, że podzielicie się swoją wiedzą. I piwem

Comment

• cyborg_marcel
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2003.03
                        • 3467

arcy napisał(a)
                        Ech, ten pesymizm wszech obecny. A nie możesz popatrzyć na to inaczej?
                        mogę, ale sam zapytałeś czguż można chcieć więcej od widoku cyborga przez dno kufla

Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.

Comment

• arcy
                          • 2002.07
                          • 7538

Można chcieć więcej tylko wówczas, gdyby cyborg miał bliźniaczkę Tylko czy można być tak zachłannym

Comment

• arcy
                            • 2002.07
                            • 7538

cyborg_marcel napisał(a)
                            mogę, ale sam zapytałeś czguż można chcieć więcej od widoku cyborga przez dno kufla
                            a nie czegóż przypadkiem?

FCJP

Comment

• cyborg_marcel
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.03
                              • 3467

moja Mamusia do tej pory żałuje, że bliźniaków nie ma... (ponoć kobiety w jej rodzinie mają bliźniakizakodowane w genach!)
                              ale obawiam się, że tego nawet miasto Poznąn mogłoby nie przetrzymac

Annewit> coby trzymać się choć trochę tematu, mnie bawią pekate buteleczki 0,25l, ale to w Polsce nie przejdzie... więc 0,5l podłużne (np. za przeproszeniem butelka Gingers mi się podoba)
                              a trzymam zawsze u zbiegu szyjki z... korpusem(?)

Comment

• arcy
                                • 2002.07
                                • 7538

Skoro mamy trzymać się tematu.
                                W naszych warunkach najlepiej przyjmują się butelki 0,5 l. Z powodów sentymentalnych jestem fanem butelek euro, zresztą używają ich najlepsze browary. Nie lubię szkła w typie Tyskiego, raczej długie i smukłe NRW.
                                Ale to się w Polsce nie przyjęło. Może spróbuj pojść w kierunku tłoczenia na butelce? Może jakiś wytłoczony kufelek?

Comment

Przetwarzanie...
                                X