cześć, Mluk, mam nadzieję, że znajdziesz tu to, czego szukasz jeszcze jakbyś wypełnił swój profil, cobyśmy wiedzieli z kim mamy do czynienia, to Cyborg byłby szczęśliwy
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Pinio> też byłam w szoku, bo po raz pierwszy ktoś tak szybko zareagował na mą nieśmiałą prośbę
niestety, Mluk ma żonę i synka (o czym się dowiedziałam na własne życzenie)... a tak miło się zaczęło
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
cyborg_marcel napisał(a) Pinio> też byłam w szoku, bo po raz pierwszy ktoś tak szybko zareagował na mą nieśmiałą prośbę
niestety, Mluk ma żonę i synka (o czym się dowiedziałam na własne życzenie)... a tak miło się zaczęło
A widzisz... Moglem się nie ujawniać...
pozdrawiam
"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
eee... jeszcze stałbyś się moją ofiarą i co by było?
a tak przynajmniej w spokoju powarzysz dobrego piwa, którym, mam nadzieję, poczęstujesz nas kiedyś na jakiejś giełdzie albo spotkaniu
Comment