Arcy - piwo i bundesliga

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MKS_Pogon
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.01
    • 7

Arcy - piwo i bundesliga

Hej,
    przy okazji meczow mozna poznac wiele ciekawych piw. Jak sie oglada mecze wyjazdowe, to jest naprawde co konsumoeac. Dzieki temu udalo mi sie poznac wiele ciekawych (oraz takich, ktore lepiej omijac) piw.
    Swoja droga, to lepszy od utrzymania byl awans sprzed dwoch lat. Decydujaca bramka padla doslownie w ostatniej sekundzie! Po strzeleniu gola sedzia odgwizdal spotkanie...
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

A tak, o ile pamiętam jej autorem był Schurr.
    Mógłbyś mi przypomnieć, jak nazywa się piłakrz, który strzelił bramkę na 5:1 z Kaiserslautern, co pozwoliło spuścić z ligi 1. FC Nuernberg? To chyba Norweg - mimo, że kojarzę jego raczej młodzieńczą twarz, za nic nie jestem w stanie przypomnieć sobie nazwiska
    Ostatnia zmiana dokonana przez arcy; 2005-01-10, 00:02.

Comment

• arcy
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2002.07
      • 7538

Już znalazłem, to był Fjörtoft

Comment

Related Topics

Collapse

• Ahumba
        2025.05.30-06.01 - Kielce, III Świętokrzyski Festiwal Piwa
        Ahumba
        na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
        Start
        2025-05-30
        Koniec
        2025-06-01
        Adres
        Kielce, Rynek
        2025-02-11, 21:44
      • P1910
        Porcelanki WH SS - identyfikacja
        P1910
        Cześć,

Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:

1. Czy takie porcelanki występowały...
        2024-12-26, 23:27
      • darekd
        Urban Chestnut Brewing Company Deutschland, Hallertauer Hopfenperle Lager
        darekd
        Urban Chestnut to browar z amerykańskiego St. Louis, założony w 2010 r. przez Bawarczyka Floriana Kuplenta, którego filozofią jest łączenie piwowarskiego nowego i starego świata.
        W 2015 r. w górnobawarskim Wolnzach (w sercu chmielarskiego regionu Hallertau) otworzył drugi browar....
        2024-11-30, 23:35
      • Serokomlak
        Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
        Serokomlak
        W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
        2024-09-28, 23:39
      • Ahumba
        2024.11.15-16 - Poznań, Poznańskie Targi Piwne & Hempathy Expo
        Ahumba
        Odbywające się od 2013 roku Poznańskie Targi Piwne to wyjątkowe wydarzenie. Radosna celebracja jednego z najstarszych trunków na świecie przeplata się z profesjonalnym charakterem imprezy targowej. To doskonała okazja by poznać kulturę, historię, a także współczesny świat rzemieślniczego...
        Start
        2024-11-15
        Koniec
        2024-11-16
        Adres
        Głogowska 14, 60-734 Poznań, Międzynarodowe Targi Poznańskie
        2024-09-22, 09:22
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...