Antenko, przepraszam za zaśmiecanie tematu, ale ... MAy> na Twoim miejscu nie byłabym taka pewna!
jestem nowa :(
Collapse
X
-
may napisał(a)
Anetko, przepraszam za zaśmiecanie tematu, ale ...Cyborgu jestem pewien, że sekcja bialskopodlaska jest silniejsza, he!
Comment
-
-
To ja Was pogodzę. I tak powszechnie wiadomo, że najliczniejsza i najprężniejsza ( i najtrwardsza) jest sekcja stołeczna
P.S. Oczywiście przepraszam za zaśmiecanie tematuLast edited by iron; 2005-01-18, 13:42.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
To ja również witam serdecznie z ramienia sekcji stołecznejbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
may napisał(a)
Jak to nie rzuciła się w oczy, a JA!Last edited by Marusia; 2005-01-18, 15:47.
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No TY jak najbardziej, ale zrozumiałam, że chyba nie w pojedynkę chcesz się mierzyć na siłę i prężność sekcji
Comment
-
-
may napisał(a)
Przekonamy się w Białej. Po giełdzie w trakcie ogniska integrującego grono piwoszy zorganizujemy pokaz sił sekcji .
Comment
-
-
Witam. Cieszę się, że wszyscy tak miło mnie witają. Mam nadzieję, że spotkamy się na giełdzie w Białej Podlaskiej. Jednak nie po to, aby mierzyć siłę i prężność sekcji, tylko żeby spokojnie w miłym gronie porozmawiać na interesujące nas tematy oraz po prostu napić się piwa. Serdecznie zapraszam.
Comment
-
-
antenka napisał(a)
Mam nadzieję, że spotkamy się na giełdzie w Białej Podlaskiej. Jednak nie po to, aby mierzyć siłę i prężność sekcji, tylko żeby spokojnie w miłym gronie porozmawiać na interesujące nas tematy oraz po prostu napić się piwa.
Comment
-
-
Ha, Mayu, widzę, że wycofujesz się RAKIEM
Comment
-
Comment