Nazywam sie pawel pałczyński . Pochodze ze szczecina . mieszkam w zdrojach w domu dziecka.Jestem od niedawna birofilem , zbieram szklanki od dłurzszego czasu .muj meil to komandos88@poczta.onet.pl
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika komandos88
Nazywam sie pawel pałczyński . Pochodze ze szczecina . mieszkam w zdrojach w domu dziecka.Jestem od niedawna birofilem , zbieram szklanki od dłurzszego czasu .muj meil to komandos88@poczta.onet.pl
.....i nie znasz zasad polskiej pisowni (FCJP)! Witaj na forum i dużo czytaj
Witaj i dużo czytaj najlepiej zasady pisowni !!!
Twoje zdrówko
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Nie, nie ma błędu w pisowni, tak nazwali swoje piwo piwowarzy z browaru w południowej Estonii.
Alk. 4, 4 % vol. Ekstraktu nie podano, za to mamy informację 37 IBU.
I rzeczywiście, goryczka wyrazista, ale przyjemna, lekko zaznaczona baza słodowa, Piwo jest lekkie, ale nie wodniste....
Będąc w Darmstadt 21.07.2022 zamierzałem przejechać krótką, ślepą linię kolejową do Pfungstadt. Gdy byłem na miejscu naprzeciw dworca (Eberstädter Straße 89) ukazał się moim oczom dość duży browar z widoczną na herbie datą założenia 1831. Było już pod wieczór, baner przy bramie...
Witam jestem Artur i pochodzę z Katowic. Pije od dawna - warzę od niedawna (4 wareczki) Z góry przepraszam za głupie pytania Pozdrawiam i dozo na forum.
Comment