Witam wszystkich ,po wielu próbach udało mi się zarejestrować ,od ostatnich moich odwiedzin na tej stronie dużo się zmieniło ,więc przez najbliższy czas będe miała zajęcie w pracy
To witam siostraaa-ę oficjalnie na forum. Trochę to odwrotnie wyszło, bo na ogół ludzie najpierw się rejterują, a potem dopiero bawią w gronie. Ale co tam reguły. Bylebyś piwo piła i czasem coś pisnęła na forum.
Hehe, muszę Cię zmartwić - powitałam Siostrzyczkę na PW, zanim jeszcze wpisała ten temat, ale widocznie jeszcze nie nauczyła się odbierać
Zatem witam jeszcze raz
Hehe, to ja musze Cię zmartwić, bo wiem skądinąd, że witających na PW było więcej.
Otóż nauczyła się odbierać chyba, bo wygląda na to, że postąpiła zgodnie z instrukcja podsuniętą przeze mnie na PW. Ale pewności nie mam. Poczekam zatem na potwierdzenie lub zaprzeczenie mojej tezy, z jej strony.
Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-02-08, 20:09.
Hehe, muszę Cię zmartwić - powitałam Siostrzyczkę na PW, zanim jeszcze wpisała ten temat, ale widocznie jeszcze nie nauczyła się odbierać
zrobiłam tak samo, a do tego jeszcze co najmniej jedna osoba
na odpowiedź też czekam...
aha! Siostraaa, dzięki za nick (najwyraźniej jeszcze posiadam siłę perswazji )
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
To witam siostraaa-ę oficjalnie na forum. Trochę to odwrotnie wyszło, bo na ogół ludzie najpierw się rejterują , a potem dopiero bawią w gronie. Ale co tam reguły. Bylebyś piwo piła i czasem coś pisnęła na forum.
Całe szczęście, że nie rejterują na samym początku bo by na forum tylko przeciągi były. Miało oczywiście być rejestrują
Witaj.
Ciekawe czy my zwykli śmiertelnicy dowiemy sie czyją jesteś siostrą?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pozazdrościć, 190 mieszkańców, a browarek na wsi Podmoky działa już dwa lata. Dokładnie od stycznia 2020 roku i jego właścicielem, piwowarem jest mega sympatyczny pan Petr Smíšek. Pomimo niedzieli, pory obiadowej bez najmniejszych oporów zgodził się przyjechać specjalnie dla...
Takie browarki to lubię, cisza spokój, a wokół browaru same pola. Ptaszki śpiewają, gdzieś w oddali kombajn kosi zboże, a my w tak pięknych okolicznościach przyrody sączymy smaczne piweczka, no życie jest piękne .
Miejscem założenia rodzinnego browaru jest...
Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
Višňové, to malownicza wioska położona jakieś 20 km na północ od Znojma. Na skraju tejże wioski w jednym z prywatnych domów powstał rodzinny -Zmolský pivovar.
Na początku działali jako kontraktowiec, a od kwietnia 2023 roku warzą na swoim sprzęcie.
Na szczęście ulica przy...
Comment