Witam wszystkich ,po wielu próbach udało mi się zarejestrować ,od ostatnich moich odwiedzin na tej stronie dużo się zmieniło ,więc przez najbliższy czas będe miała zajęcie w pracy
Aktywacja
Collapse
X
-
To witam siostraaa-ę oficjalnie na forum. Trochę to odwrotnie wyszło, bo na ogół ludzie najpierw się rejterują, a potem dopiero bawią w gronie. Ale co tam reguły. Bylebyś piwo piła i czasem coś pisnęła na forum.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelno to tradycyjnie pierwszy Cyborg
Hehe, muszę Cię zmartwić - powitałam Siostrzyczkę na PW, zanim jeszcze wpisała ten temat, ale widocznie jeszcze nie nauczyła się odbierać
Zatem witam jeszcze raz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaHehe, muszę Cię zmartwić - powitałam Siostrzyczkę na PW, zanim jeszcze wpisała ten temat, ale widocznie jeszcze nie nauczyła się odbierać
Zatem witam jeszcze raz
Otóż nauczyła się odbierać chyba, bo wygląda na to, że postąpiła zgodnie z instrukcja podsuniętą przeze mnie na PW. Ale pewności nie mam. Poczekam zatem na potwierdzenie lub zaprzeczenie mojej tezy, z jej strony.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2005-02-08, 20:09.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaHehe, muszę Cię zmartwić - powitałam Siostrzyczkę na PW, zanim jeszcze wpisała ten temat, ale widocznie jeszcze nie nauczyła się odbierać
na odpowiedź też czekam...
aha! Siostraaa, dzięki za nick (najwyraźniej jeszcze posiadam siłę perswazji )Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
W razie czego braaat ją nauczy...
Witaj, Siostrooo, w Browarze. Oczywiście, od dziś uczęszczasz na wszystkie forumowe spotkania (na razie tylko te w Warszawie)...
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16To witam siostraaa-ę oficjalnie na forum. Trochę to odwrotnie wyszło, bo na ogół ludzie najpierw się rejterują , a potem dopiero bawią w gronie. Ale co tam reguły. Bylebyś piwo piła i czasem coś pisnęła na forum.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Witaj.
Ciekawe czy my zwykli śmiertelnicy dowiemy sie czyją jesteś siostrą?Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
To nieważne. Ważne że wie elyta
Witam wścibska i Twojebigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
Comment