O forum tym, jako zacnym bardzo miejscu i kopalni wiadomosci wszelakich, slyszalam juz rok temu od jednego z uzytkownikow. Posrednio wiec, dzieki Waszym wskazowkom zrobilam pierwsza samodzielna warke. Cztery dni temu podczas produkcji kolejnej okazalo sie, ze... drozdze odmowily wspolpracy! Poniewaz chwilowo znajduje sie w kraju wyjatkowo niepiwnym, zdobycie wlasciwych drozdzy jest prawie niemozliwe, a juz na pewno nie wystarczajaco szybko, zeby warka nie zdazyla skwasniec w miedzy czasie. Zrobilam wiec rzecz straszna -Po przekopaniu Waszego forum wzdluz i wszerz i znalezieniu informacji, ze czasem desperaci ratuja sie drozdzami szampanskimi, dodalam najbardziej neutralnych drozdzy winnych jakie mialam pod reka i mam szczera nadzieje, ze "to cos" bedzie sie do picia nadawac...
W ten oto sposob trafilam w koncu na forum. Coraz bardziej mi sie tu podoba i mam wrazenie, ze czesto bede zagladac.
P.S. Przepraszam za brak polskich znakow w komputerze.
W ten oto sposob trafilam w koncu na forum. Coraz bardziej mi sie tu podoba i mam wrazenie, ze czesto bede zagladac.
P.S. Przepraszam za brak polskich znakow w komputerze.
Comment