No i ja przywitam senioritę. Twoje zdrówko
HEYKA WSZYSTKIM BROWAROWICZOM :P
Collapse
X
-
Potwierdza się tendencja. Baby nas zjedzą Tylko czy my się na pewno będziemy przed tym bronić
Witaj senioritaBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWitam nową koleżankę i apeluję, w trosce o jej zdrowie, żeby tak ciągle języka nie pokazywała, bo mróz jest i może koleżance przymarznąć
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pivariaWg mnie to koleżanka szczerzy zęby: pokazywanie języka wygląda tak : - naturalnie, mogę się jednak mylić. Nie znam się wszak na wszystkich babskich sztuczkach, a marusia wie to lepiej, że gdy wg. szowinistycznych facetów baba szczerzy zęby to wg. kobitek ona pokazuje ozór...Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Coś mi się wydaje, że Marusi chodziło o to: :P a nie o to:
Comment
-
-
Ło matko znowu ba, chciałem powiedzieć kobieta. I to jeszcze w moim typie. Ups żona zerka przez ramię i stosuje przemocZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007Coś mi się wydaje, że Marusi chodziło o to: :P a nie o to:
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Potwierdza się tendencja. Baby nas zjedzą Tylko czy my się na pewno będziemy przed tym bronić
Witaj seniorita
A swoją drogą pozdrawiam i TwojePrzemyski Browar Forteczny oraz wędzarnia
Comment
-
Comment