zawsze gdy wypije nieco za duzo ogromnie boli mnie glowa, po mocniejszych trunkach nie a po piwie zawsze czy jest na to jakis sposob aby tego uniknąć???
zawsze gdy wypije nieco za duzo ogromnie boli mnie glowa, po mocniejszych trunkach nie a po piwie zawsze czy jest na to jakis sposob aby tego uniknąć???
Radzę mniej sugerować się reklamą zawartą w mediach. Chociaż, może się mylę...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika solfernus
...., że jak byś miała ...........
A skąd ta pewność, że to kobieta
Ercia24 pozdrawiam Ciebie koleżanko (kolego) i witam na forum bo chyba nie zgłębienie tajemnicy i ciemnych stron 'kociokwika' było celem Twojej rjestracji.
Pozdrawiam i Twoje
A co z profilem??
Qrka chyba jestem upierdliwy
Ostatnia zmiana dokonana przez wojtek1; 2005-03-24, 19:24.
Witam, mam do sprzedania kegi po piwie w bardzo dobrym stanie (10 sztuk x 30L + 1 sztuka 50l); Głównie Beck's,Pilsner, Żywiec, Okocim oraz Browar Szczecin S.A. (50l)
Kegi oczywiście z legalnego źródła;
Wojewodztwo slaskie
T:576046066...
Cześć,
Sprzedam bądź wymienię się puszkami po piwie.
Puszki możecie obejrzec na zdjęciach zamieszczonych na dysku: https://drive.google.com/folderview?...mmjN9VU3KUZkKQ
W razie pytań podrzucam kontakt do siebie: 601700470
Cena do uzgodnienia z zainteres...
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Witam. Na strychu przypadkiem znalazłem 2 stare butelki prawdopodobnie po piwie jedna koloru zilonego i napis gesch gesch unverkauflich na dnie napis e37, 2 butelka biała na dnie napis pG ,0,5 . Proszę o identyfikację który rok z jakiego kraju oraz ewentualna wartośc. Dziekuję . Pozdrawiam
O tym browarku dowiedzieliśmy się od chłopaków z Tab B. Powiedzieli, że to ich przyjaciele czego dowodem jest stała obecność na kranie w browarze Tap B jednego z piw z Barilo. Oczywiście nie omieszkaliśmy wybrać się do miejscowości Dugi Rat by zobaczyć wszystko na własne oczy, co uczyniliśmy...
Comment