ogonki??!! no dobrze choć muszę przyznać że osobiście mi to nie przeszkadza, ale jeżeli taki jest bon ton to oczywiście się dostosuje. z braterskim pozdrowieniem
Widzę , że Biermann ma magiczną moc wciągania swoich Kolegów w ..... . Pozdrawiam byłego sąsiada z osiedla, z boiska i zapraszam na małe piwne co nieco gdzieś nad Maltą . Biermann może być swatem albo naszym Wielkim Bratem.
Witam kolejnego Wielkopolanina. Pyrki rosną w siłę.
"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne Moja strona www w początkowym okresie budowy
Witam, mam trochę skrzynek (na pewno 5) wraz zbutelkami.
butelki bez etykiet, trochę przykurzone.
Oddam w dobre ręce, w zamian chętnie jakieś domowe piwko bym przygarnął.
tel . 509053616, jek nie odbieram napisać oddzwonię.
lokalizacja Wrocław - Krzyki
Trochę głupio się przyznać ale od kilku lat robię piwo z brewkitu i w końcu pomyślałem żeby spróbować z ekstraktem + chmiel. Chciałbym zrobić słodkie piwo w stylu Raciborskiego, Łomży czy też Krajan Irlandzkie ciemne. Czy jesteście w stanie pomóc w doborze...
Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym Wtf? No to... em... mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem. ...
Bredene to miasteczko gminne sąsiadujące z Ostendą, wystarczy przejechać mostem nad terenami portowymi i kanałami uchodzącej tu do Morza Północnego rzeki Noordgeleed. By dotrzeć do browaru z dworca kolejowego Oostende można to zrobić tramwajem, wykorzystując przebiegającą tędy najdłuższą...
Comment