no hej witam wszystkich
witam
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika akszeingaMożesz mówić, tutaj nie tylko piją, ale słuchać tez pewnie potrafią...
Witam i ja na forumJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
DZIEKI ZA POWITANIE. Na temat piw na razie nie bede sie merytorycznie wypowiadal a to z prostej przyczyny, chce nabrac pewnej oglady forumowej i poznac opinie ludzi znajacych sie na rzeczy, tym bardziej ze piwo ktore lubie nie ma tu zbyt wysokich notowan. Co do "motórów" [troche kiepsko to wyglada w liczbie mnogiej] jezdze na ducati i po prawdzie to jest moja prawdziwa pasja, ktora niestety ze wzgledu na klimat w naszym łez padole na długie miesiace zamiera ,ale idzie wiosna wiec ......!!!!!!!!!!!!! .Pozdrawiam jeszcze raz i dziekuje za mile przywitanieMOCNO SZYBKO ACH ACH
Comment
-
-
To i ja przywitam kolejnego krajana Wlkp niech w siłę browarnianą rośnie"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Tym bardziej, że miałem niemały udział w namówieniu do poczynienia tego jedynego właściwego kroku"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Włącz sobie ogonki bo FCJP filuje by tylko komuś przywalić. A i tak się gorzej czyta."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
Comment