Witam i pytam czy ktos jak ja chce planuje zarabiac na produkcji piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• bastion
    Słowacja, Galanta, Safarikova 430, Pivovar Galgan
    bastion
    Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...
    2021-11-22, 19:17
  • ART
    Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
    ART
    Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
    2024-10-28, 22:31
  • ART
    Jinolice - Březka č. p. 140, Prachovská Osma
    ART
    https://maps.app.goo.gl/th2JJYjNnqiztMwQA

Jak ktoś zajrzy do Jicina, to w okolicy jest jeziorko pod Jinolicami z sezonowo działającymi kempingami i w kilku budach prostymi klasycznymi piwkami. Ale wystarczy niezbyt długi spacerek 2km żeby napić się świetnego piwa z Lomnic. ...
    2024-11-07, 20:56
  • dadek
    Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
    dadek
    Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
    2024-09-19, 02:44
  • dadek
    Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
    dadek
    Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
    2024-09-03, 03:09
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...