witaj, dumnie brzmi...fachowiec; rzeczywiście mam za sobą wiele warek niestety amatorsko czy jak kto woli domowym sposobem żadnej. Nigdy mnie jakoś to nie zainteresowało takie mini. Fascynuje mnie raczej produkcja w hl. W domu tak naprawdę przeszkadzałby mi chyba ten zapach ( bo niestety nie na każdym etapie producja piwa pachnie- przynajmniej dla mnie)!
Witam wszystkich fanów i fanatyków znanego mi i lubianego trunku!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sylacetWitam, jeśli ktoś jeszcze ma watpliwości iż kobiety znaja się na piwie i lubią je to muszę je rozwiać!
Swojego czasu mogłam i lubiałam pić duzo chłodnych piwek każdego wieczora teraz sprawa wygląda nieco inaczej (z różnych przyczyn) ale i ma to swoje plusy bo pozwala dokładnej ocenic mi ich smak.
Produkcję piwa znam od podszewki i zapewniam wciąż się zmienia mimo pewnych standardów ( i stałych podstawowych składników)1
Na tyle, narazie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkacześć. dołączam się do stwierdzenia że nie ma podziału fanów pifka na kobiety i mężczyzn. podoba mnie się twoje podejście. pozdrawiam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekAle są inne podziały. Np. na tych, którzy używają określeń pifo, pifko, pyfko i na tych, którzy piszą zawsze "piwo". Sama wkrótce zauważysz, że jesteś wyjątkiem na tym forum.
ps. jestem od paru godzin uczestnikiem forum a już mnie zbesztano za wybór piwa i określanie go pifem aż strach się odezwać .
Comment
-
-
hej, pewnie że nie - i jedni i drudzy piwo lubią tylko niestety z przykrościa stwierdzam ,że częściej jednak kobiety lubią tzw. pseudo- piwa! Ja lubię raczej klasykę a już zupełnie mnie słabi picie piwa przez słomkę- no litości!!!! Toż to jak picie szampana z kufla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekAle są inne podziały. Np. na tych, którzy używają określeń pifo, pifko, pyfko i na tych, którzy piszą zawsze "piwo". Sama wkrótce zauważysz, że jesteś wyjątkiem na tym forum.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sylacethej, pewnie że nie - i jedni i drudzy piwo lubią tylko niestety z przykrościa stwierdzam ,że częściej jednak kobiety lubią tzw. pseudo- piwa! Ja lubię raczej klasykę a już zupełnie mnie słabi picie piwa przez słomkę- no litości!!!! Toż to jak picie szampana z kufla
Comment
-
Comment