witam ludziska pozdrowionka od mlodego z człuchowa dopiero odnalazlem wasze lokum na necie i pozwolilem sobie dolaczyc... pozdro dla ekipy z slupska szczecina tych szczecinka. a szukam jakiegos chetnego przewodnika po browarze misiek
misiek wita birofili
Collapse
X
-
Witaj Misiek
Bardzo dobrze, żeś dołączył i wypełnił swój profil. Z góry informuję Cię, że tu na forum działa dość prężna, ale często irytująca lotna organizacja FCJP*, której i ja jestem poplecznikiem. Zatem staraj się pisać czytelnie, po polsku i ... zmień dyscyplinę na siatkówkę.
Nie irytuj się moim dopiskiem (pewnie może Ci się to jeszcze nie raz przydażyć) tylko zwiedzaj dalej browar.
Jeszcze raz witaj i Twoje zdrowie
* FCJP - fanatycy często już porąbani ?bla bla bla
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kalifatZ góry informuję Cię, że tu na forum działa dość prężna, ale często irytująca lotna organizacja FCJP*, której i ja jestem poplecznikiem.
przydażyć
Zdrowie MiśkaLast edited by arcy; 2005-03-31, 10:24.
Comment
-
-
dzieki za mile przyjecie
dla starszych od demnie szacunek ale ruszajta sie troche z postepem i nie dziwta sie ze nie chce mi sie pisac po polskiemu wystarczy ze mecza mnie w szkole... a ja wolalbym napic sie browarka a nie siedziec na jakiejs zdechlej pracowni na ktorej nic sie dzieje totalna nuda..
Comment
-
-
Cześć, Twoje zdrowie
PS. Postaraj się jednak trochę bardziej, bo nie raz trudno zrozumieć o czym piszesz, np. napisałeś mecza mnie w szkole i nie wiadomo, czy męczą Cię w szkole, czy może masz jakiś mecz w szkoleBIRRARE HUMANUM EST
Comment
-
-
Witam birofila z Człuchowa, miejsca giełd!
Ta sama prośba co u poprzedników.
Pisz po polsku a niePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiekczlpo polskiemu"Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiekczldla starszych od demnie szacunek ale ruszajta sie troche z postepem i nie dziwta sie ze nie chce mi sie pisac po polskiemu wystarczy ze mecza mnie w szkole...
Niemniej - witaj!
Comment
-
Comment