wow co ja robię?? czy to już choroba włazić na forum browarowiczów jakby samo picie pifka nie wystarzyło witam współuczestników i pozdrawiam
Witam :D
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterWitam i życzę szybkiego zadomowienia się na forum a wtedy napewno Strong i Lech szybko znikna z twojego profiluLepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
------------------------------------------------------------------
Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!
Comment
-
-
zawstydzona
no ja właśnie w tym celu się dołączam do forum ażeby brać przykład od znawców. nie wiem czemu nie wpadłam na to żeby sama sobie pifko wyprodukować ale zaraz zabieram się za poszerzanie wiedzy i produkcję. jeszcze będziecie pifko u mnie zamawiać hie hie pozdrawiam nowych znajomków
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkano ja właśnie w tym celu się dołączam do forum ażeby brać przykład od znawców. nie wiem czemu nie wpadłam na to żeby sama sobie pifko wyprodukować ale zaraz zabieram się za poszerzanie wiedzy i produkcję. jeszcze będziecie pifko u mnie zamawiać hie hie pozdrawiam nowych znajomkówBo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Witam koleżankę z Wrocławia. Zapraszamy przy okazji na spotkania sekcji wrocławskiej w piątki do Instytutu na Bartka - na spotkaniach jest dużo osób, które warzą piwo w domu. Akurat dzisiaj spotykamy się w Dziekanacie przy Politechnice. W każdym bądź razie śledź temat o spotkaniach forumowiczów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalI ja serdecznie witam wśród forumowiczów. Masz zamiar zacząć warzyć?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chris_1987wrocławskiej sekscji!Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Wcale się nie dziwię,że sekscja wrocławska jest taka prężna. Skoro mają tylu członków.
Witaj nowa forumowiczko. TwojeZbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.
Comment
-
Comment