Witam Wszystkich!
Trafiłem tu przypadkiem, ale zauważyłem, że wszyscy forumowicze tutaj to zapaleńcy i piwosze, hehe, podobnie jak ja.. więc postanowiłem się zarejestrować.
Jestem tu nowy, tak więc na początek kilka słów o mnie..
Studiuję biotechnologię na Polibudzie Łódzkiej, a ściślej mówiąc jestem na specjalizacji pod nazwą Technologia fermentacji :-) - 5 rok. Zajmuję się głównie piwami i winami, ich analizą i technologią produkcji. Jeśli chodzi o moje doświadczenie to mam za sobą kilka fermentacji piw 10 i 15-balingowych, jasnych, ze słodów jęczmiennych. Nie chwaląc się.. wychodzą super :-)
Nie wiem czy moja wiedza może sie na coś przydać, ale jeśli sądzicie, że tak, to służę pomocą..
Pozdrawiam.
Trafiłem tu przypadkiem, ale zauważyłem, że wszyscy forumowicze tutaj to zapaleńcy i piwosze, hehe, podobnie jak ja.. więc postanowiłem się zarejestrować.
Jestem tu nowy, tak więc na początek kilka słów o mnie..
Studiuję biotechnologię na Polibudzie Łódzkiej, a ściślej mówiąc jestem na specjalizacji pod nazwą Technologia fermentacji :-) - 5 rok. Zajmuję się głównie piwami i winami, ich analizą i technologią produkcji. Jeśli chodzi o moje doświadczenie to mam za sobą kilka fermentacji piw 10 i 15-balingowych, jasnych, ze słodów jęczmiennych. Nie chwaląc się.. wychodzą super :-)
Nie wiem czy moja wiedza może sie na coś przydać, ale jeśli sądzicie, że tak, to służę pomocą..
Pozdrawiam.
Comment