Cześć. Myślę, że ludzie powinni sobie pomagać. W związku z faktem, iż na południ Polski nie da się uświadczyć obecności Specjala na półkach sklepowych myślę o tym aby zająć się wysyłaniem (marek trudno do stępnych w danych regionach) do poszczególnych osób. Ja np. zainteresowany byłbym otrzymaniem takiej paczki- chociaż z jednym piwkiem:P. Co wy na to?
witam!! potrzebuję pomocy...nie mogę kupić u nas w sklepie specjala:(
Collapse
X
-
Witaj! Istnieje taki temat: Poszukuję piw! - tam są całkiem konkretne oferty.
Dla pełnego uczestnictwa w piwnej wymianie wskazane jest wypełnienie profiluWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet -
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoySpecjal powinien być w każdej Żabce.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoySpecjal powinien być w każdej Żabce.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci sięComment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
Pozdrawiam2025-01-07, 10:23 -
No więc sprawa wygląda bardzo prosto, właśnie skończyłem gotować piwo i nagle mnie olśniło, że zapomniałem zamówić drożdzy XD Przechodząc do sedna, czy mogę przelać piwo do fermenatora i dodać drożdze jutro, pojutrze? Czy mam odrazu wszystko wylać i lepiej planować przyszłe zakupy?...
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Dzień Dobry
To mój pierwszy post i pierwszy dzień pobytu na forum - potrzebuję pomocy. Organizuję imprezę - jedną z atrakcji miało być własne piwo, kupiłem butelki, etykiety, kapsle, uwarzyłem - ale piwo się popsuło. Do imprezy zostały 2 tygodnie - może ktoś wie, jaki...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Porter Bałtycki,
21% ekstr.
7,7% alk.
Aromat - suszone śliwki, karmel, potem pumpernikiel, trochę nut palonych
Piana - wysoka, zwarta, beżowa, trwała, długi drobny kożuszek z wyraźniejszą koronką
Barwa - właściwie czarna, pod światło bardzo ciemny rubin...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-01-10, 02:40 -
-
Witam.
Nie chciałem zakładać nowego tematu, by nie zaśmiecać forum, a że tematyka zbliżona to pomyślałem, że podłączę się pod temat mat_bro. Mam nadzieję, że nie ma nic za złe, przy okazji jego temat udzielił mi kilka odpowiedzi na moje pytania.
Buduję i programuję kontroler...-
Channel: Sprzęt
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment