Może Simon zajrzy do Częstochowy i zaprosi na Koźlaczka
Garfunkel przybywa na forum
Collapse
X
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkeldatę urodzenia, powiadacie? rok po olimiadzie w Monachium, rok wybuchu wojny Jom Kippur , więcej nie mogę powiedzieć - muszę dbać o reputację rodu żeńskiego, który nie był, nie jest i skłonny nie będzie do ujawniania dat swoich narodzin
Ujęłaś mnie tą datą urodzenia, a konkretnie umiejscowieniem jej w rok po wybuchu wojny Jom Kippur.
Żeby było w temacie, to ja się urodziłem w 6 lat po oficjalnej dacie śmierci Józefa Wissarionowicza pseudonim Stalin.
A co do reputacji to słyszałem, że kobiety tracą ją w zupełnie przyjemniejszych okolicznościach niż podawanie dat urodzenia. No, ale może w Świętej Wieży jest inaczej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąHannibal, błagam. Nagabywanie o wiek wyrazem szacunku?
Napisałem przecież, że lubię wiedzieć, kto jest w jakim wieku. Ale jeśli ktoś nie chce podawać, to ja nie będę przez to nieszczęśliwy. W każdym razie ja swój wiek podałem, tak żeby każdy mógł wiedzieć.
A poza tym Żą, to już prahistoria. Dziwię się, że to jeszcze wyciągnąłeś i konytunuujesz temat. Lepiej napij się jakiegoś dobrego piwka, a nie marnujesz czas na takie błahostki."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Moim zdaniem nagabywałeś ("no i koniecznie datę urodzenia").
Po prostu nie za bardzo mi się podoba takie sugerowanie wypełnienia profilu, co niestety nagminnie odchodzi na forum. Chcąc wiedzieć, z kim mamy do czynienia, najlepiej poczytać jego wypowiedzi. Profil to podczas Rewolucji Francuskiej się liczył.
Comment
-
Comment