witam serdecznie wszystkich forumowiczów, z pewną nieśmiałością nowicjuszki, nie pozwólcie mi tu zginąć!
Garfunkel przybywa na forum
Collapse
X
-
Nie ma się czego bać, my nie gryziemy
Witaj i baw się z nami dobrze przy piwieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelmiło mi to słyszeć,obiecuję, że będę godnie( piwnie) reprezentowała browar na forum i poza forumWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaProponuję, abyś w nieźle wypełnionym profilu dopisała miejscowość. To się może przydać"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
datę urodzenia, powiadacie? rok po olimiadzie w Monachium, rok wybuchu wojny Jom Kippur, więcej nie mogę powiedzieć - muszę dbać o reputację rodu żeńskiego, który nie był, nie jest i skłonny nie będzie do ujawniania dat swoich narodzin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakNo i kolejna Kobieta na forum!
Witam i Twoje
I ja witam kolejną forumowiczkę w imieniu moim, swoim i własnym
Twoje zdrowie
ps. Arzy i Zbysia się ucieszą, że sekcja pod Jasną Górą też rośnie w siłębla bla bla
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkeldatę urodzenia, powiadacie? rok po olimiadzie w Monachium, rok wybuchu wojny Jom Kippur, więcej nie mogę powiedzieć - muszę dbać o reputację rodu żeńskiego, który nie był, nie jest i skłonny nie będzie do ujawniania dat swoich narodzin"All the good things for those who wait"
Comment
-
Comment