a nie zyskałam raczej wiedzę o Twej wiedzy, a to miłe
Garfunkel przybywa na forum
Collapse
X
-
Może źle to zabrzmiało z tą babcią, ale po prostu lubię wiedzieć z kim rozmawiam.
Wiem, że jest taka tradycja, że kobiety nie podają swojego wieku, ale czasami mnie to trochę drażni. Nie podawać to mogą starsze osoby, a ty jak widać do takowych nie należysz. Tak więc, co złego to nie ja
A i mam jeszcze pytanie. Czy nick "Garfunkel" ma coś wspólnego z tym znanym piosenkarzem? A może zamiłowanie do żydowskiej kultury?"All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Witam nową koleżankę Mam nadzieję, że sie u nas zagnieździsz, jest wesoło
A Hannibal, jak zwykle, dał popis dyplomacji z tą babcią Uważaj, chłopie, bo przecież wiesz, że tu są osoby w różnym wieku, nie jestem pewna, czy chciałbyś, żeby ktoś zadał Ci przy powitaniu pytanie, czy jesteś dojrzałym gościem, czy jeszcze smarkaczem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaWitam nową koleżankę Mam nadzieję, że sie u nas zagnieździsz, jest wesoło
A Hannibal, jak zwykle, dał popis dyplomacji z tą babcią Uważaj, chłopie, bo przecież wiesz, że tu są osoby w różnym wieku, nie jestem pewna, czy chciałbyś, żeby ktoś zadał Ci przy powitaniu pytanie, czy jesteś dojrzałym gościem, czy jeszcze smarkaczem
A wyrazu "babcia" użyłem raczej w przyjaznym tonie, a nie jakimś pogardliwym.
Jeśli ktoś by mi zadał pytanie, czy jestem młodym człowiekiem, czy dziadkiem, to bym się nie obraził, tylko obrócił to w żart. Należy mieć trochę dystansu do siebie."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelrok wybuchu wojny Jom Kippur
PS. Pozdrów ode mnie "Pan Wu" (w Alejach) i frytki przy dworcu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalCo to ma znaczyć "jak zwykle"?
A wyrazu "babcia" użyłem raczej w przyjaznym tonie, a nie jakimś pogardliwym.
Comment
-
Comment