Elo ludkowie Dzięki za zainteresowanie. Na razie jestem świeżakiem i jakoś szczególnie często nie pije piwka ale miło czegoś nawego się dowiedzieć. Kiepsko jeszcze obczajam histotrię związaną z forami i poznaje po woli. Poczytam teraz trochę. Jak chcecie to pytajcie mnie o wszytsko Miłego...!
Szkoda, że nie wpadłeś ostatnio do Rybitwy i się nie poznaliśmy na realu. Będę się udzielać ale muszę najpierw obczaić forum, bo ostatnio mi nie idzie...Trzymajcie kciuki
Lokal znajduje się w Pasażu Pokoyhof, zaraz obok Dojutra.
W lokalu panuje klimat piracko-morski (wystrój itd). Całkiem przyjemny. Gorzej z cenami - te też pirackie burgery bliżej 30 zł, choć trzeba przyznać, że z egzotycznymi dodatkami (krewetki, ośmorniczki, jakieś ryby)....
chej ludkowie ... dajcie spokuj z wycieczką do raciborza ... strata waszego cennego czasu - nic to wam nowego nie wniesie do waszej wiedzy ogólnej o browarnictwie .... poważnie jak czytam wasze wypowiedzi to odnosze wrażenie, ze zdecydowana wiekszośc z was to tylko piwsko żłopie (niewazne jakie...
W turystycznym sercu Pragi powstał kolejny minibrowar. Uliczka U Dobřenských ma raptem 50-60 metrów długości, jest tuż za rogiem ul. Betlémské gdzie od 2008 roku dziala Pivovar Pražský most u Valšů.
U Dobřenských był jeszcze niedawno tylko bar, browar zaczął warzyć w sierpniu...
przeczytane dzisiaj na durex.pl:
=Każda do zdobycia=
Rozważmy twierdzenie: "Absolutnie każdy mężczyzna na świecie może zdobyć absolutnie każdą kobietę, jeśli tylko odpowiednio długo pomyśli". Jest to niezwykle ważna i pocieszająca, optymistyczna teza....
Comment