Znamy sie mało więc może powiem coś o sobie. Urodziłem sie w Szczecinie, w lutym. W połowie lutego. Właściwie w pierwszej połowie. Konkretnie 9 lutego. No, to może tyle o sobie. Czy są jakieś pytania? ("Rejs" M. Piwowskiego - dla niezorientowanych, żebym na samym początku nie wyszedł na głupka...)
Witam wszystkich Browarowiczów
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika residentZnamy sie mało więc może powiem coś o sobie. Urodziłem sie w Szczecinie, w lutym. W połowie lutego. Właściwie w pierwszej połowie. Konkretnie 9 lutego. No, to może tyle o sobie. Czy są jakieś pytania? ("Rejs" M. Piwowskiego - dla niezorientowanych, żebym na samym początku nie wyszedł na głupka...)Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezeswitam! to z tym warzeniem trochę poczekajcoś poczytaj, albo zaczynaj już i ucz się na własnych błędach.
Comment
-
Łoj, Grupa Paprykarza rośnie w siłę.
WitajWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
Related Topics
Collapse
-
Smutne, a jednak:
"Dziękuję wszystkim! Specjalne pożegnanie RateBeer! (1 lutego 2025)
Witam wszystkich, Mam dla Was trudne wieści — RateBeer zakończy działalność 1 lutego 2025 r.
RateBeer powstało i rozwijało się wokół jednego głównego celu: zapewnienia...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Weteran kraftu z Kalifornii.
Javox wspominał o wersji "session" tego piwa:
https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...y-little-thing
to ma 6,7% alk., 35 IBU,
chmiele:...-
Channel: USA
-
-
21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje
....
-
Channel: Browary polskie
-
-
Znany kraftowiec z Flandrii Zachodniej, zaczęli warzyć od pocz. XXI w. jako kontraktowiec, od 2010 mają własny browar w budynku starej szkoły w miejscowości Oostvleteren, niedaleko granicy z Francją. https://struise.com/
Uwarzone w roku 2012 przy współpracy japońskiego piwowara Ryohei...-
Channel: Belgia
-
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment