Jestem facetem z Torunia. O przepraszam z pod Torunia. Od niedawna jestem "wiochem" i bardzo mi z tym dobrze. Nie miałem co zrobić swego czasu ze śliwkami więc postanowiłem zrobić z nich wino. Nie było zbyt wielu chętnych do jego spozywania w ięc je przepędziłem. Od tego czasu w naszym domu najchętniej pije się właśnie śliwowiczkę. Ponieważ nie było to aż takie trudne postanowiłem spróbować pobawić się warzeniem piwa ale napotkałem problemy więc postanowiłem poszukać pomocy. Dlatego właśnie tu jestem.
Mam nadzieję że ktoś pomoże przebrnąć mi przez pierwsze niepowodzenia. A jeżeli nie to i tak nie problem mam ndzieję że spotkanie Was będzie dla mnie również pasjonujące.
NIe wiem na ile zadowoliłem Waszą ciekawość co do przedstawienia się jeżeli nie to jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam Jacek
Mam nadzieję że ktoś pomoże przebrnąć mi przez pierwsze niepowodzenia. A jeżeli nie to i tak nie problem mam ndzieję że spotkanie Was będzie dla mnie również pasjonujące.
NIe wiem na ile zadowoliłem Waszą ciekawość co do przedstawienia się jeżeli nie to jestem do dyspozycji.
Pozdrawiam Jacek
Comment