witanko :)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • plack
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.05
    • 2

witanko :)

Hejka ludki !
    Ciesze sie bardzo że mnie tutaj coś przywiało...właściwie to pewnie ten sam wiaterek który przywiał i was...hehe
    Wszyscy tu widze pozytywnie jesteście nastawieni,też tak mam i nic tego nie zmieni.
    Niewiem jednak jak by było gdyby piwa nie było na ziemi...
    dzięki za powitanko,narazie siemanko
    piękny jest świat gdy słonko grzeje,krótkie spódniczki i piwko sie leje. PLACK
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9130

Chwaląc za ładnie wypełniony profil, choć nie wszystkie wpisy rzuciły mnie na kolana, witam Cię serdecznie
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• plack
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.05
      • 2

dzięki
      ale na kolana nikogo nie miało to rzucić,priorytetem było żeby nikogo nie zasmucić...hehe
      niezłą mam dziś wene,dobrze ze nie obdarłeś sobie kolanek,jeszcze raz dzięks i pozdrowienie
      piękny jest świat gdy słonko grzeje,krótkie spódniczki i piwko sie leje. PLACK

Comment

• peter007
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.06
        • 2820

Pewnie znalazłby się ktoś kogo to zasmuciło. Tak czy inaczej WITAJ!
        Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• anteks
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.08
          • 10796

witam fana piwa i żywca Twoje czarnkowem
          Mniej książków więcej piwa

Comment

• Pinio74
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.10
            • 3881

Serwus, życzę mile spędzonego czasu na forum
            BIRRARE HUMANUM EST

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
              Poręba, Fabryczna 9, Browar Moon Lark
              dadek
              Szlajając się w końcu marca po Śląsku nie mogłem ominąć kolejnego nowego browaru. Choć działa od jesieni 2022 jest już dobrze znany piwoszom z całej Polski, tak jak i jego założyciel Paweł Masłowski, wiele lat pracujący dla Pinty w Browarze na Jurze w odległym o 8 km Zawierciu. Dzięki...
              2024-04-13, 01:37
            • Prusak
              Wielka Brytania, Bristol, 23 Oxford St, Little Martha Brewing
              Prusak
              Browar i wyszynk usytuowany w lokalu pod nasypem kolejowym, bardzo podobnie do wrocławskich lokali przy Bogusławskiego. Na zapleczu widoczna warzelnia i tanki.
              Co ciekawe, w piątkowy wieczór niemal pusto przy ławach zarówno w środku jak i na zewnątrz.
              Oferta na kranach to: ...
              2024-08-29, 19:14
            • bastion
              Macedonia Północna., Skopje, Maksim Gorki 25/4, Pivoteka Sakam Pivo.
              bastion
              Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...
              2024-06-11, 20:06
            • dadek
              Czechy, Nošovice 238, Pivovar Radegast
              dadek
              Jak jest możliwość to czemu nie odwiedzić i wielkiego browaru? Tak okazja nadarzyła się 26.08.2023 gdy na przybrowarnianych łąkach zorganizowano imprezę pod nazwą Radegastův den. Nie brakowało licznych stoisk ze wszystkimi tutejszymi piwami, gadżetami firmowymi i jedzeniem, na scenie do...
              2023-11-09, 20:59
            • dadek
              Köln (Kolonia), Martinstraße 32, Craftbeer Corner Coeln
              dadek
              W Köln gdzie nie spojrzeć wszędzie kölsch, jak dla mnie styl niepijalny. Miejscowi są pewnie przyzwyczajeni bo to ich tradycja, a poza tym ciężko dostać coś innego, jednak turyści szukają urozmaicenia. Ale na szczęście da się znaleźć miejsca gdzie można się napić prawdziwego...
              2023-10-04, 23:21
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...