Witam jeszcze raz !! Jestem nowy i postanowiłem naważyć sobie piwa. Po części już sobie naważyłem jak żoneczka się dowiedziała o moim zamiarze.Mam nadzieję że ktoś mnie wciągnie w tajnki warzenia piwa.Mam doświadczenie z robieniem wina domowego z bdobrym wynikiem.
WITAM !! WSZYSTKICH PIWOWARÓW
Collapse
X
-
Witaj!
A piwko wyjdzie Ci jak włożysz trochę serca i będziesz chciał je UWARZYĆ, bo ważyć to każdy kto ma wagę potyrafi .
Chętnych do pomocy na pewno znajdziesz. Sam tego miesiąc temu doświadczyłem, gdy zabrałem się za pierwszą warkę.
Za powodzenieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marian1310WITAM! mam nadzieję że mi się uda i napije się. Teraz trochę czytam i zbieram informację na ten temat i będzie a żona
Zobacz jesteśmy w jednym wieku. Moja żona jeszcze dwa lata temu nie piła piwa wcale. Teraz nie mam szans pójść sam na belfasta.
A przy rozlewaniu tydzień temu pierwszego mojego piwa do butelek spróbowałaproduktu pośredniego i stwierdziła tylko:
mmmmmm, niezłe.
Czego i Tobie życzęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaMusi Ci z żoną wyjść!!
Zobacz jesteśmy w jednym wieku. Moja żona jeszcze dwa lata temu nie piła piwa wcale. Teraz nie mam szans pójść sam na belfasta.
A przy rozlewaniu tydzień temu pierwszego mojego piwa do butelek spróbowałaproduktu pośredniego i stwierdziła tylko:
mmmmmm, niezłe.
Czego i Tobie życzęMARIAN
Comment
-
-
Witamy na naszej pięknej śląskiej forumowej ziemii
Czekamy na okazje do degustacji.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Witam! zapału nie zabraknie, ale muszę trochę poczekać jestem 3 miesiące w gipsie nogi a ślina już leci na piwo własnej roboty ,teraz dużo czytam na temat wyrobu piwa jak zdejmą gips to wezmę się do roboty.Dziękuję wszystkim za powitanie i ja was witam i cieszę się że jestem wśród was piwowarów ,to pyrsk wasze zdrowieMARIAN
Comment
-
Comment