hejjjjj

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • gralll
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.06
    • 127

hejjjjj

Witam wszystkich amatorów i smakoszy złocistego trunku jestem św GRALLL narazie raczkuję na tym forum ale mam nadzieję ze z waszą pomocą wiele uda mi sie zrobić i myśle ze również moje rady będą dla was owocne
    Pozdrawiam Wasze zdrowie
  • Pinio74
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 3881

Witam i proszę o wypełnienie profilu, co byśmy troszkę więcej się o Tobie dowiedzieli.
    Zdrowie
    BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• peter007
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.06
      • 2820

Witam Grallla! Nie bądź tak tajemniczy i podaj skąd "nadajesz"
      Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
        Czechy, Vítkov, Těchanovická 321, Pivovar Vikštejn
        heckler
        Oficjalne otwarcie browaru Vikštejn odbyło się w piątek 14.08. Do Vitkova dotarliśmy w strugach ulewnego deszczu i niestety byliśmy zmuszeni zmienić nasz misterny plan.
        Wiadomo, że tego typu imprezy to plenerowe święto, a ziąb i deszcz raczej temu nie służą. Dlatego zamiast marznąć...
        2020-08-25, 10:22
      • gralll
        Gralll o Spiżu [Było: Instalacja mikrobrowarowa]
        gralll
        hej byłeś moze we wrocku w spiżu to jest moze nie taki mały browar ale namiastaka czegoś o czym myśle i to jest coś pięknego jeżeli nie byłeś to koniecznie wpadnij pod ratuszem kultowa piwiarnia piwko miodzio a wszystko jest na dole za szybą mniej wiecej pokazane zeby to odpalić na moje...
        2005-06-04, 01:18
      • Saviogg
        Do startu gotowi...
        Saviogg
        Cześć.
        Mam nadzieję na bardzo owocne moje piwowarstwo przy udziale tak zacnego grona.
        Myślę, że wielokrotnie będę liczył na Waszą pomoc.
        Pozdrawiam i do dzieła
        2017-03-12, 20:09
      • Adin
        Posmak drożdży i fermentacja burzliwa
        Adin
        Witam, mam pytanie odnośnie fermentacji burzliwej. Moje Pale Ale fermentuje już 8 dzień, na początku areometr wykazał 14 BLG, po 6 dniach było 5,5, a dziś jest 4,5. Piany na górze brzeczki już nie ma, natomiast cały czas w rurce bulgocze (około 4-5 razy ma minutę), a brzeczka zaczyna mieć...
        2016-12-29, 11:25
      • hoffi
        Kolekcja Hoffiego
        hoffi
        Witam wszystkich browarbizowców.
        Na wstępie chciałbym powiedzieć że zbieram szkło związane z piwem tzn. kufle, pokale, szklanki i butelki. Moja kolekcja jest na razie mała a nawet bardzo mała. Nie wykształcił mi się jeszcze kierunek w jakim podąża moja kolekcja. ale wydaje mi się,...
        2009-02-20, 14:49
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...