Jestem studentem 3 roku Ekonomii.Dostałem temat pracy licencjackiej Chmiel jako surowiec do produkcji piwa.Mam pare materiałow z uczelni ale to jest mało na dokończenie pracy.Czy moglibyście przesłać mi materiały na temat chmielu.Głownie chodzi mi o TENDENCJE ROZWOJU PRODUKCJI PIWA W POLSCE I NA ŚWIECIE.Byłbym wdzieczny za pomoc!
Cześć
Collapse
X
-
Witaj Lukasziwo
Napisz gdzie studiujesz, skąd pochodzisz i ... dlaczego taki temat sobie wybrałeś. Bo akurat temat "Chmiel jako surowiec do produkcji piwa" w kontekście ekonomicznym może być postrzegany w rózny sposób (np. "koszty produkcji chmielu na Wyżynie Lubelskiej w roku 1998" ) . W końcu chmiel nie pojawia się w browarze znikąd, jak również należy zdać sobie sprawę z następującej treści (np. Konkurs LXXIV - chmiel w różnej postaci).
W końcu najistotniejsze.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LukasziwoMam pare materiałow z uczelni ale to jest mało na dokończenie pracy
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LukasziwoGłownie chodzi mi o TENDENCJE ROZWOJU PRODUKCJI PIWA W POLSCE I NA ŚWIECIEbla bla bla
Comment
-
Comment