Cześć

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • lukasziwo
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.05
    • 1

Cześć

Jestem studentem 3 roku Ekonomii.Dostałem temat pracy licencjackiej Chmiel jako surowiec do produkcji piwa.Mam pare materiałow z uczelni ale to jest mało na dokończenie pracy.Czy moglibyście przesłać mi materiały na temat chmielu.Głownie chodzi mi o TENDENCJE ROZWOJU PRODUKCJI PIWA W POLSCE I NA ŚWIECIE.Byłbym wdzieczny za pomoc!
  • nikita_banita
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.06
    • 1363

Nie ma tak łatwo! Jak chcesz to poprzeglądaj forum i sam wyszperaj interesujące Cię materiały.

Comment

• kalifat
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.10
      • 1168

Witaj Lukasziwo
      Napisz gdzie studiujesz, skąd pochodzisz i ... dlaczego taki temat sobie wybrałeś. Bo akurat temat "Chmiel jako surowiec do produkcji piwa" w kontekście ekonomicznym może być postrzegany w rózny sposób (np. "koszty produkcji chmielu na Wyżynie Lubelskiej w roku 1998" ) . W końcu chmiel nie pojawia się w browarze znikąd, jak również należy zdać sobie sprawę z następującej treści (np. Konkurs LXXIV - chmiel w różnej postaci).

W końcu najistotniejsze.
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lukasziwo
      Mam pare materiałow z uczelni ale to jest mało na dokończenie pracy
      Napisz Nam najpierw czego dowiedziałeś się z tych materiałów i ile do tej pory włożyłeś wysiłku w swoją pracę. Jak przeglądniesz to forum to napewno znajdziesz dużo ciekawych informacji, ale nie licz, że ktoś za Ciebie napisze tę pracę.

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lukasziwo
      Głownie chodzi mi o TENDENCJE ROZWOJU PRODUKCJI PIWA W POLSCE I NA ŚWIECIE
      Zapytaj się tych co te TENDENCJE planują (raczej wielkich kompanii piwowarskich niż małych browarów) lub przeszukaj archiwa polskich i zagraniczych portali.
      bla bla bla

Comment

• crizz
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.02
        • 1255

Mógłbyś rozwinąć, o czym miałaby być ta praca? Temat raczej ogólny, jak na studia ekonomiczne.

Comment

• Rolek
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.08
          • 1038

Materiały raczej archiwalne, ale może coś to da.

Comment

• peter007
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.06
            • 2820

Witaj! Prosisz o pomoc a ludzie zazwyczaj lubią wiedzieć komu pomagają (czyt. wypełnij profil )
            Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

Przetwarzanie...
            X