ello ello wszystkim. Buziaki słodkie jak miód dla wszystkich piwoszy!
Powitać
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelA ja mam jakieś przeczucie, że to dziewczę jest.Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mausekateZdecydowanie jestem kobietąi to 100%. Postaram sie jak najszybciej uzupełnić profil i poczytanie sobie co nie co o mnie
A rzeczywiście mam na imię Katarzyna - brawo dla Twilight_Alehouse. Pozdrówka
Comment
-
Zdecydowanie jestem kobietąi to 100%.
mausekate = myszka KasiaComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mausekateMyszka mam na nazwisko, które jest dość nietypowe
Myszek w Polsce jest 3903Ostatnia zmiana dokonana przez Audi; 2005-06-24, 19:59.Comment
Related Topics
Collapse
-
W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.
Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...-
Channel: Islandia
2024-09-28, 23:39 -
-
Cześć Wszystkim ! Wasze zdrowie !
-
Channel: Przedstaw Się!
-
-
Kurcze, Czesi to maja fajnie!! Kolejna wioska gdzie nie ma nawet 500 mieszkańców, ale browar jest. A, wiadomo, że w takich wiejskich browarkach jest najwięcej klimatu.
Tym razem również się nie zawiedliśmy. Do miejscowości Brňany, bo o niej mowa z Litomeric dotarliśmy autobusem linii...-
Channel: Czechy
2018-06-14, 13:21 -
-
Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
-
-
-
Pozazdrościć, 190 mieszkańców, a browarek na wsi Podmoky działa już dwa lata.
Dokładnie od stycznia 2020 roku i jego właścicielem, piwowarem jest mega sympatyczny pan Petr Smíšek. Pomimo niedzieli, pory obiadowej bez najmniejszych oporów zgodził się przyjechać specjalnie dla...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment