...a jesli chodzi o kase - ile koszta wyniosly ?
sam nie wiem [było: Poczatkujacy, prosi o pomoc]
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Chodzi o koszta produkcji ...
..a tera sie przedstawie - jam jest Dr. Petru Zgroza a to mója durna mórda...a tak troche powazniej ..jestem abstynentem -aczkolwiek na czas wakacji zawieslilem abstynencje- zadko pijam piwo jedynie z kumplami w kszakach w jakis ciemnych zakamarkach i wogole najlepiej na jakims zadupiu zdaleka od ludzi ...choc musze przyznac ze wole wino ale biorac pod uwage ze nikt ze mna sie nie chce zlozyc na wino to pije piwo za ich kase..
Comment
Related Topics
Collapse
-
Dzię dobry, to ja. Czasem coś napisałem, czasem uwarzyłem. Pomożecie? Ankieta, anonimowa, niedługa (ca 60 kliknięć). Pomóżcie Dobrzy Ludzie. ART, wywal to w kosmos jak zaśmiecam (możesz mi pousuwać posty w message Center? nie mogłem do Ciebie nic wysłać bo limit przekroczony a nie umiem...
-
Channel: Słup ogłoszeniowy
-
-
Robiłem wino, ale jakoś ostatnio nie mam czasu na to.
Może ktoś z browarników robi też wino lub nalewki (te mniejsze balony idealnie do tego się nadają) i mu się przyda.
Mam 7szt. balonów plastikowych (butle po wodzie mineralnej). Mnie sprawowały się wyśmienicie i...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2018-11-06, 10:54 -
-
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...3 Photos-
Channel: Bułgaria
-
-
Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar.
...
-
Channel: Czechy
-
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment