dziekuje jeszcze raz za tak miłe przyjęcie, co do profilu to się starałem a co do spotkan w knajpach przy piwie to bardzo chetnie kiedys sie wybiore by poznac milosnikow zlotego napoju
I ja ciebie witam. W odróżnieniu jednak od innych nie pochwalę cię za twój profil, ale skarcę. Trochę za mało informacji - np. napisałeś, że jesteś studentem, ale nie wiadomo czego.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Leon_neon
dziekuje jeszcze raz za tak miłe przyjęcie, co do profilu to się starałem a co do spotkan w knajpach przy piwie to bardzo chetnie kiedys sie wybiore by poznac milosnikow zlotego napoju
No więc zobacz tutaj no bo taka okazja może się ponownie szybko nie trafić
Ze swej strony również witam nowego użytkownika
Zbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...
Pivovar Troll to najnowszy z browarów powstałych w Ostravie, a ja będąc na początku sierpnia na festynie we Frydku-Mistku miałem okazję spróbowania ich dwóch piw.
Jedno było lepsze, drugie gorsze, ale źle nie było . Również i tam miałem okazję zamienienia paru słów z gościem...
Zgodnie z tradycją i ja się przywitam serdecznie z Wami.
Mam nadzieję, że doświadczenie oraz wiedza jakim dysponujecie, przyczyni się do rozwoju mojego rozwijającego się browaru domowego, co tożsame jest z pogłębianiem wiedzy.
Wasze zdrowie.
Niespełna trzy kilometry od browaru w Oslavany, mamy następny browarek Padochov.
Obecnie browar zajmuje teren i pozostałe zabudowania po niedziałającej od 1991 roku kopalni Františka.
Godziny otwarcia browaru podzielone są na sezon letni:
Comment