Witam

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Leon_neon
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.07
    • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
    I ja ciebie witam. W odróżnieniu jednak od innych nie pochwalę cię za twój profil, ale skarcę. Trochę za mało informacji - np. napisałeś, że jesteś studentem, ale nie wiadomo czego.

juz sie poprawiłem, teraz juz chyba ok?

a co do zlotu w Katowicach, to spodziewałem sie ze Spiz bedzie tym miejsce, i bardzo dobrze, ale mnie tym razem nie bedzie, ze wzgledu na wyjaz na mazury 26 lipca, wiec musze byc w pelni sił, ale nasteonym razem....
    Psssssyt

Comment

• jasiu_piwosz
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.12
      • 620

Witaj Leon_neon i baw się równie dobrze na Forum jak MY.

Comment

Related Topics

Collapse

• bastion
        Słowacja, Handlova, Kremnicka 12, Pivovar Banik.
        bastion
        Miasto Handlova jest jednym z ostatnich reliktów wydobycia węgla kamiennego na Słowacji. Chociaż w sumie to raczej czas przeszły, ponieważ w pobliskiej kopalni trwa już ''sprzątanie''.
        Na każdym kroku można spotkać się z miejscami związanymi z górnictwem. Są też kamienice w jakich...
        2023-01-18, 22:08
      • pebejot
        USA, Nowy Jork, 12 Vandam St, Torch & Crown Brewing Company
        pebejot
        Browar restauracyjny na Manhattanie, otwarty w 2019 roku, zlokalizowany jest przy stacji metra Spring Street linii A, C i E.

Wnętrze wita wielką salą wykończoną czerwoną cegłą i betonowym.
        W suficie goła instalacja wentylacji, wszystko pomalowane na biało (moda Europejska...
        2022-03-07, 11:23
      • heckler
        Czechy, Ostrava, Orlovská 778/143, Pivovar Troll
        heckler
        Pivovar Troll to najnowszy z browarów powstałych w Ostravie, a ja będąc na początku sierpnia na festynie we Frydku-Mistku miałem okazję spróbowania ich dwóch piw.
        Jedno było lepsze, drugie gorsze, ale źle nie było . Również i tam miałem okazję zamienienia paru słów z gościem...
        2019-09-07, 07:30
      • MichalOzzy
        Hello
        MichalOzzy
        Zgodnie z tradycją i ja się przywitam serdecznie z Wami.
        Mam nadzieję, że doświadczenie oraz wiedza jakim dysponujecie, przyczyni się do rozwoju mojego rozwijającego się browaru domowego, co tożsame jest z pogłębianiem wiedzy.
        Wasze zdrowie.
        2017-10-04, 13:34
      • heckler
        Czechy, Oslavany, Padochov 231, Pivovar Padochov
        heckler
        Niespełna trzy kilometry od browaru w Oslavany, mamy następny browarek Padochov.
        Obecnie browar zajmuje teren i pozostałe zabudowania po niedziałającej od 1991 roku kopalni Františka.
        Godziny otwarcia browaru podzielone są na sezon letni:

od 1.04 do 14.09
        ...
        2017-10-03, 09:36
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...