beer or not to beer..Beer or not 2 beer? Oto pytanie..Witam Was Piwoszki i Piwosze...Pije piwo od....lat i tak mi juz zostalo... pozrowienia z Grodu nad Odra -Pain
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Espiga, to znany kataloński browar kraftowy działający od 2011 r. Jego piwa są dostępne w różnych miejscach w Barcelonie, ale ich głównym miejscem jest sklep położony ok. 500 metrów od kościoła Sagrada Família.
Przyjemna obsługa, dużo lodówek, dodatkowo bodaj 4 nalewaki...
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
Malutki minibrowar na jednej z ulic dynamicznie rozwijającego się stołecznego miasta Tbilisi, które zdziera radziecką maskę i przybiera kształt nowoczesnej nowoczesnej światowej metropolii.
Lokal mieści się w kamienicy. Przychodzą tu kulturalni ludzie zarówno miejscowi jak i obcokrajowcy,...
Miejscówka gdzie ongiś mieścił się Dobry Zbeer. Czyli piwnica z wejściem "od podwórka". Schody prowadzące pod ziemię. Wewnątrz wIele zakamarków, Salek jest kilka, wyboru piw z wajchy 16. Więc trzyma się świeckiej tradycji.
Stolica Albanii rozwija się w tak dynamicznym tempie, że po ponownym odwiedzeniu Tirany po 16 latach nie mogłem uwierzyć gdzie jestem.
Gdy byłem tu po raz pierwszy w 2007 roku było to prowincjonalne miasteczko bez ładu i składu z niską zabudową, brudnymi ulicami, obdrapanymi i zaniedbanymi...
Comment