Czesc wszystkim. Nie bardzo wiem jak mam sie tutaj odnalezc...prawde mowiac chcialabym sie nuczyc warzyc swoje piwo...bo mam dosc spozywania tutejszego...czy ktos moglby mi pomoc?
Witajcie
Collapse
X
-
Po pierwsze, witaj.
Po drugie, wypelnij profil.
Po trzecie wreszcie, napewno się tu odnajdziesz. O tym jak zrobioć piwo czytaj w dziale Browarnictwo amatorskieBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Witaj serdecznie.
Na pewno ktoś ci pomoże w pierwszych krokach w piwowarstwie, na początku radzę lekturę działu Browarnictwo amatorskie, w szczególności zaś Kołyski piwowarskiej.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Poczytasz, popytasz i będzie wszystko jasne. Tylko żeby liczyć na odpowiedzi na swoje pytania trzeba najpierw wypełnić profil. Ludzie z reguły chcą wiedzieć komu pomagająJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Witam kolejną koleżankę marzącą o warzeniu piwa.
Baw się z nami, ucz się i poopisuj trochę te hamerykanckie wynalazki w dziale piwo-konkretnie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Witaj. Swietnie trafiłaś żeby zaopatrzyć się w wiedzę na tamat warzenia piwa. Powodzenia Twoje zdrówkoZbieram etykiety i podstawki z ciężarówkami, karty telefoniczne z motywem piwnym ,podstawki guinness oraz birofilia związane z browarem warszawskim.
Ktokolwiek chciałby pomóc w powiększaniu zbioru proszę o kontakt.
https://picasaweb.google.com/115486805717439828103
Comment
-
Comment