Jasne Kurcze w psi ryj ze wódka ,,, chłopacki nie przykumalisice zaru ? Ok jestem nowy i przepraszam \
Browar ? Czy Wudka? Czym wolicie sie zmasakrowac ? :)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rusoliniospoko stary , nie mam problemów ze ortografią , to był tylko taki wyluzowany żart prosto z poznania , Ale widze ze atmosferka jest dośc sztywna ....Last edited by adam16; 2005-08-28, 20:46.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyNie dość, że sztywna, to jeszcze wymagamy uzywania polskich literek z ogonkami - FCJP.Last edited by Maggyk; 2005-08-28, 20:49.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
I żeby nie było, że tylko ganimy – plusik za wypełniony profil. Może początek nie za bardzo udany ale jest z tego i zysk – gorzej już nie powinno być.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RusolinioKolego po pierwsze nie LAJBOCK poniewz mieskam w krakowie tylko rok i jestem prawdziwym POZNANIAKIEM Z krwi i kosci.... ok ? pozdroBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RusolinioKolego po pierwsze nie LAJBOCK poniewz mieskam w krakowie tylko rok i jestem prawdziwym POZNANIAKIEM Z krwi i kosci.... ok ? pozdro
Comment
-
-
Kraków, Poznań, a wedle gg jeszcze Suwałki wchodzą w grę .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Tytuł wątku założonego przez Ciebie sugeruje mi, że nie zadałeś sobie trudu poczytania choć kilku wątków na niniejszym forum (z drugiej strony nic dziwnego, zarejestrowałeś się tu wczoraj) i nie zorientowałeś się w specyficznym jego charakterze.
Nazwa serwisu, dla postronnego obserwatora może być nieco myląca, a to za sprawą dwuznaczności wyrazu „browar”, co sugerować może, iż zajmujemy się tu prymitywnymi dyskusjami li i jedynie o piwie i wyższości owego nad wódką, czy też winem. Nie chciałbym, abyś się na wstępie rozczarował, dlatego też z góry uprzedzam, że nie znajdziesz tu postów, w których ich autorzy licytują się, używając języka polskawego, którym browarem się ostatnio nachlali, napierdolili, czy też najebali, a po którym piffqu, czy też pyfku się lżej rzyga, puszcza pawia, czy też głowa na drugi dzień mniej napierdala. Staramy się unikać porównań nawet najgorszych piw do uryny, czy też innych płynów ustrojowych.
Specyfika tego forum polega na tym, iż większość tu piszących ma nieco więcej do powiedzenia na temat piwa, niż można to przeczytać w komentarzach na forum na przykład Onetu, czy też Wirtualnej Polski.
Czasem jednak emocje biorą górę nad zdrowym rozsądkiem i zdarzają się pyskówki. Jednakże miłościwie nam panujący ARTministrator i wyznaczeni przezeń moderatorzy biorą sprawy w swoje ręce i ściągają cugle co bardziej narowistym. Nie oznacza to permanentnej cenzury; należy jednak brać pod uwagę słowa, których się tu używa.
Wspomniano również w tym wątku o nieformalnej organizacji, terroryzującej członków forum. FCJP, to skrót od „Forum Czystości Języka Polskiego”. W odróżnieniu od innych forów, dbamy tu o jakość języka, którym większość z nas posługuje się codziennie. I nie chodzi tu tylko o błędy ortograficzne, ale również o używanie polskich znaków i formy przekazywania informacji innym.
Nie chciałbym abyś zniechęcił się do dalszej lektury forum. Wiedza, którą można tu zdobyć, jest w niektórych sytuacjach nieoceniona. Chciałbym jednak abyś poświęcił nieco więcej czasu na poznanie serwisu i kolejnym swoim postem na forum mógł to udowodnić.
Comment
-
Comment