Rolek, Twój tekst może służyć na przyszłość jako skrótowa instrukcja dla pewnej grupy przyszłych użytkowników
Browar ? Czy Wudka? Czym wolicie sie zmasakrowac ? :)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RusolinioOczywiscie jestem świerzy i nowy
Pewnie po tej Twojej WUDCE
Chociaż......... zawsze to lepiej niż po WUTCE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonRolek, Twój tekst może służyć na przyszłość jako skrótowa instrukcja dla pewnej grupy przyszłych użytkowników- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTtak mi też to idealnie podpasowało - Rolku zgadzasz się na wykorzystanie swego podsumowania w przewodniku dla nowych Forumowiczów?
Nie ma sprawy, oczywiście że się zgadzam
... po uprzednim poprawieniu "forów" na "for"
Ku chwale FCJP!Last edited by Rolek; 2005-08-29, 15:23.
Comment
-
-
Już miałem napisać, że najlepiej masakrować się młotkiem ale po tylu miłych postach chyba sobie odpuszczę
Kto ma dobre oczy to i tak porzeczytaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Hmmmm. U mnie to zależy od sytuacji i towarzystwa. Na ogniskach i w ogóle w plenerze lepiej smakuje piwo. Na prywatce wutka z sokiem, tzw drink. A z miom bratem najchętniej żłopiemy wutkę z kielicha, hehe. I to jest właśnie to. Wszystko ma swoje miejsce i atmosferę. Nie ma co się zamykać tylko na jeden trunek, boć w końcowej fazie tak samo poniewiera człowiekiem. Pozdrawiam wszystkich
Comment
-
Comment