Dzieńdobry, cześć i czołem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Rude_Boy
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2004.09
    • 195

Dzieńdobry, cześć i czołem

Witam !
    Pora wyjść z cienia. Dziś jest dobra okazja do przywitania się - pierwsza rocznicza pobytu w Browar.biz . Przez ostatni rok nie udzielałem się zbytnio, czytałem i oglądałem najlepszy polski portal piwny, będąc dumnym z bycia jego użytkownikiem. Dowiedziałem się wiele, poznaje smak nieznanych wcześniej piw (dziś Sapporo - Reserve) czego życzę wszystkim miłośnikom szlachetnego trunku. Tyle może o sobie.
  • Pinio74
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.10
    • 3881

Witam serdecznie, nie będę się tutaj wymądrzał, wiesz wszak już wszystko co potrzeba.
    Twoje zdrowie
    BIRRARE HUMANUM EST

Comment

• Twilight_Alehouse
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.06
      • 6310

No to życzę większej aktywności Twoje

Comment

Related Topics

Collapse

• Luki1946
        Czołem
        Luki1946
        Czołem. Łukasz lat 31, mieszkaniec Kwidzyna (pomorskie). Do rejestracji na forum najbardziej przyczynił się dział "kolekcjonerstwo" jako, że od niedawna rozpocząłem swoją własną kolekcję etykiet oraz kapsli. Pozdrawiam serdecznie.
        2017-10-28, 15:01
      • daro96610
        Czołem piwosze
        daro96610
        No witam Panów i Panie (jeśli są ). Dopiero uczę się piwnego świata, ale poznawanie jest bardzo przyjemne zaczynam właśnie przygodę z piwowarstwem domowym i mam nadzieję, że za kilka tygodni pochwalę się tym, co uwarzyłem pozdrawiam
        2018-09-12, 14:31
      • Marianowar_pl
        Czołem rewolucjonistom :)
        Marianowar_pl
        Mam na imię Marcin, 28 lat, z Warszawy, prowadzę amatorskiego bloga o piwie www.Marianowar.pl na którego was serdecznie zapraszam w wolnej chwili
        2017-03-19, 08:20
      • Kamael_Lwo
        Czołem!
        Kamael_Lwo
        Cześć, Kamil z Legionowoa.
        Uwarzylem 3 warki z brew kitu. IPA, Stout, Astralian IPA.
        Warki z zacieraniem: Ordynarny bitter-burzliw, American Pale Ale- burzliwa.
        2017-03-18, 10:44
      • Blady96
        Czołem Panowie i Panie
        Blady96
        Czołem wszystkim. Nazywam się Błażej. Mieszkam w Sławnie. Jestem młodym pasjonatem piwa. Od dwóch lat łykam wszelaką wiedzę o piwie i oczywiście gdy mam tylko okazję, chęć i czas - degustuję je Od niedawna po moich namowach dołączył do mnie również mój brat. Interesuję się...
        2016-06-20, 20:45
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...