witam serdecznie wszystkich forumowiczow!!
witojcies:D
Collapse
X
-
kurka z przyzwyczajenia nacisnolem enter. mam do was pytanko jest tu ktos kto pochodzi z kielc lub okolic?? a teraz o mnie: mam(prawie) 18 lat(mam nadzieje ze mnie ktos nie wyciepie) mam male doswiadczenie zwiazane robieniem wina, ale teraz chcialbym sprubowac czegos nowego...piwo to jest to co chcialbym zrobic.
-
-
Wyciepiom Cie.. Bo takie som "rulez" Ale jak będziesz miał za kilka dni 18 - to się zalogujesz jako obywatel... Poćwicz końcówki..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
To nie tak... Im więcej merytorycznych postów - tym lepiej... Ale z drugiej strony - toć to przeca forum jest... (dałem "sienkiewiczem" - ale w końcu jestem z Traugutta..).
Wywalą Cię - jak Admin wstanie..fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mateusz501no chyba im wiecej postow tym lepiej nie??Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
to zeby nie bylo ze moje posty nic nie wnosza tak wiec mam do was srodzy forumowicze pytanko:
1: jak grubo mam zmielic slod??
2:kupilem drozdze w aptece...wydaje mi sie ze nie zyja...wrzucilem 2 tabletki do wody z cukrem czekam jush 24godziny i nic. tak wiec co zle zrobilem i jak mozna w profesjonalny sposob sprawdzic czy drozdzyki zyja czy tesh nie??
3:mam jeszcze kupe pytac ale cos ten post dlugi i zadam je w nastepnym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mateusz501a zeby tak admin nie wstal
Gość jest stwórcą tego miejsca!
A po za tym to sympatyczny Gość i jeszcze z Nim chciałbym piwo wypić (po raz drugi i jeszcze...)fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment