witojcies:D

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zbysia
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.09
    • 907

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mateusz501
    ejjj no co wy tacy na serio?? przeciez zartowalem sobie. jak ja sie piwa napije to nic na serio nie biore przeciez z tym "zeby nie wstal" to tylko zartowalem, wybaczycie mi??
    Nie na serio.. a raczej na serio- nie groź, nie życz - dorastaj do pełnej 18-stki, walcz z kompem o polskie znaki..
    A te słowa to nie Kult -to przeca legenda ludowa...
    fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl

Comment

• mateusz501
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.09
      • 17

kurna!!!! oczywiscie musialem jakas gafe zaliczyc!! i to na sam poczatek:[

Comment

• zbysia
        • 2004.09
        • 907

Udzielaj się jeszcze Mateuszu - póki możesz...
        Swoją drogą mały plusik za przyznanie się do wieku..
        Czytaj forum, jeśli chcesz warzyć PIWO - tej wiedzy nawet Ci nie da sąsiadka... Ostatnio (nota bene) sąsiadki zrobiły się jakieś takie nieużyte...

Comment

• mateusz501
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2005.09
          • 17

no wiesz ja moge duzo tylko zby tylko ktos na moje pytania odpowiadal przeczytak je to sie usmiejesz

Comment

• zbysia
            • 2004.09
            • 907

no wiesz ja moge duzo tylko zby tylko ktos na moje pytania odpowiadal przeczytak je to sie usmiejesz
            Chłopie - egzamin w Grecji wyglądał tak, że uczeń i mistrz mówili sobie o rzeczach których nie znali lub nie do końca ich byli pewni... Jeśli bardzo chcesz wiedzieć to nic Cię nie zrazi.. A warzenie piwa - to prawdziwa Alchemia jest.

Comment

• mateusz501
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2005.09
              • 17

no jak widac sie nie zrazam, raczej sie z tego smieje z moich swoja droga tesh pierwsze moje piwo zapewne bedzie ochybne.... chociaz nie powiem moje pierwsze wino bylo calkiem ok!! i jeszcfze nadal w szafeczce lezy. ale ciezko jest mnie do czegos zrazic tak wiec bez obawy

Comment

• peter007
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.06
                • 2820

Skończył się już ten czat?

Jak skończysz 18 to możesz wrócić, a do tej pory skoro chcesz coś uwarzyć to poczytaj sobie forum po ciszku
                Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• anteks
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛
                  • 2003.08
                  • 10768

to zeby nie bylo ze moje posty nic nie wnosza tak wiec mam do was srodzy forumowicze pytanko:
                  1: jak grubo mam zmielic slod??
                  2:kupilem drozdze w aptece...wydaje mi sie ze nie zyja...wrzucilem 2 tabletki do wody z cukrem czekam jush 24godziny i nic. tak wiec co zle zrobilem i jak mozna w profesjonalny sposob sprawdzic czy drozdzyki zyja czy tesh nie??
                  3:mam jeszcze kupe pytac ale cos ten post dlugi i zadam je w nastepnym.
                  poczytaj sobie dział browarnictwo amatorskie ,a nie rób sobie jaj
                  Mniej książków więcej piwa

Comment

Przetwarzanie...
                  X