Od kilku lat pasionuje mnie temat mini browarow .Jak niektorzy wiedza jest to inwestycja kolosalna.Po dokladnej analizie konstrukcji i dzialania takiego urzadzena ,postanowilem sam skonstruowac takie urzadzenie. Wprawdzie jeszcze nie gotowe ,ale moge sie pochwalic ,moja automatyczna konstrukcja warzelni i drugiego czlonu tego urzadzenia (zbiorniki fermentacyjne chlodnia i pozostale elementy do produkcji piwa nie filtrowanego) nie odbiegaja jakosci i wygladem od urzadzen producetow zachodnich. Na koniec ciekawostka ,ten browar bedze mogl produkowac okolo max 1000 hl / rocznie i bedze sie znajdowal w Jastrzebiu Zdroj. Otwarcie w przyszlym roku -ZAPRASZAM WSZYSTKICH-
Mini browar gastronomiczny
Collapse
X
-
no no, gratulacje! Ów przyszły rok to bardziej pierwsza połowa czy druga?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Comment
-
-
moze pytanie troszkę na wyrost, ale....
jakie planujesz uwarzyć pierwsze piwko?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
No to będzie konkurencja dla Tyskiego
A przy okazji i dla innych, lokalnych piw (Cieszyn, Racibórz, Spiż).
Gratuluję pomysłu i życzę jak najszybszego uruchomienia produkcji. Jeśli będzie taka możliwośc to wpraszam się
na uroczystą inaugurację
Comment
-
-
Witam,
Życzę powodzenia i z niecierpliwością czekam na otwarcie (szególnie że jest to w miare blisko).
Co jest wszyscy zapomnieli o profilu------------------------------------------------------
Kiedy w zlewie, przed czy po rozlewie?
Comment
-
Comment