Mam male pytanko.Czemu w profilu uzytkownika zamieszczacie tak malo informacji o sobie ? Chyba nikt sie nie wstydzi tego co robi czy skad jest.Ludzie laczy nas wspolna pasja i dobrze by bylo bysmy lepiej znali nasza Piwna Brac. Wasze
Faktycznie ty zamieściłeś bardzo dużo tych informacji
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Prawda taka jest,ze jak ktos podchodzi pawaznie do sprawy to umieszczenie informacji o sobie jest czyms normalnym, a jezeli rejestruje sie po to tylko by robic sobie z kogos jaja to wiadomo, ze nie bedzie o sobie pisal, badz tez poda dane nieprawdziwe.
Mam male pytanko.Czemu w profilu uzytkownika zamieszczacie tak malo informacji o sobie ? Chyba nikt sie nie wstydzi tego co robi czy skad jest.Ludzie laczy nas wspolna pasja i dobrze by bylo bysmy lepiej znali nasza Piwna Brac. Wasze
Bez obrazy,ale dlaczego ty zamieściłeś w swojim profilu tam mało informacji??? Napisz może coś więcej
Witam cię na forum profil to tylko ogólne informacje a jeżeli ktoś cię interesuje bliżej to możesz sprawdzić co ma do powiedzenia na poszczególne zagadnienia twoje
Z gory przepraszam ze nie ma polskich znakow, ale w moim kompie nie ma. Ogolnie to nie szukam zadnych panienek na jedna noc, tylko interesuje mnie dluzsza znajomosc.
Comment