Witam wszystkich Milosnikow Browarra!!! nareszcie trafilem pod wlasciwy adres...mam nadzieje ze ten serwis pomoze mi w osiagnieciu celu zycia : poszukiwaniu BROWARA nad BROWARAMI. jako milosnik PIWA z gatunkow przenicznych szukam info jaka marke polecacie i gdzie ja mozna kupic w stolicy - na pewno wyprobuje. czekam z niecierpliwoscia!!!
nareszcie trafilem do nieba
Collapse
X
-
Witaj! Na pewno dowiesz się tutaj, że te piwa są pSZeniczne, a nie pRZeniczne (nie przejmuj się, na forum jest pełno ortograficznych terrorystów). A jak szukasz czegoś w stolicy, to polecam Faustusa w Carrefourach i Reginę pszeniczną w tym sklepie na Ząbkowskiej. Podobno pyszne pszeniczne jest też w nowootwartym browarze restauracyjnym BrowArmia na Krakowskim Przedmieściu.
Comment
-
-
Witaj! Skoro jesteś takim wielbicielem pszenicy to szkoda, że się nieco wcześniej nie pokazałeś na browar.biz, mógłbyś zakupić koszulkę ściśle związaną z tym rodzajem piwaJeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Witaj w piwnym gronie! Twoje zdrowie2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
Comment