Lubię piwa jasne.Nie mam jak na razie ulubionego ale ciągle poszukuję.Ostatnio próbuję piw niepasteryzowanych z małych browarów.
Cieszę się że mogę dołączyć do zacnego grona piwoszy.
Witam Cię bardzo serdecznie na forum. Byłoby fajnie, jakbyś napisał trochę więcej o sobie w profilu, dzięki czemu moglibyśmy Cię lepiej poznać. Zdrówko
Najwyraźniej sekcja wrocławska rośnie w siłę
Piwko79> w prawym górnym rogu kliknij na brodatego pana - napisz nam coś o sobie w profilu... Zapraszamy też na spotkania ww. sekcji
Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Witaj Piwko79!
Najlepsze piwko jest jak kwiat paproci, warto go szukać do końca życia!. Nawet niezła sentencja mi wyszła. Oczywiście wielu się z tym nie zgodzi. Uważam, że nie warto żłopać, czy też delektować się tylko jedną "ulubioną" marką. Za dużo można stracić. Próbowanie różnych piwek jest jak podróżowanie. A któż nie lubi podróży?
Samych rarytasów, jak najmniej kwasów, na Twej piwnej drodze życzę.
Mile spędzonego czasu, wśród forumowej piwnej braci!!!
Mam na imię Wojtek. Od kilku lat jeżdżę po Polsce i po Europie w poszukiwaniu dobrego piwa z małych regionalnych browarów, browarów rzemieślniczych oraz minibrowarów restauracyjnych.
Edukuję znajomych i członków rodziny w temacie dobrego piwa (czytaj: tłumaczę czym różni się...
na kieleckim rynku ponownie pojawi się kilkanaście browarów rzemieślniczych z różnych części kraju, a każdy z nich będzie serwował swoje najlepsze piwa! Festiwal Piwa będzie wyjątkową okazją, by w jednym miejscu móc skosztować wszystkich stylów piwnych oraz poznać najnowsze trendy...
Comment