Witam wszystkich piwożłopaczy :-)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • peter007
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.06
    • 2820

Witaj na piwnym forum i powodzenia w warzeniu życzę
    Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• kopt
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2005.11
      • 44

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007
      Witaj na piwnym forum i powodzenia w warzeniu życzę
      Serdeczne dzięki :-) Niedługo przyjdzie zestaw z browamatora, więc czekam niecierpliwie na moją pierwszą warkę

Comment

Related Topics

Collapse

• pegazus300
        Filtracja przez pieluchę lub gazę
        pegazus300
        Hej. Czy istnieją przeciwwskazania do filtracji przy wysładzaniu przez pieluchę tetrową lub gazę?

Mój pomysł jest taki, by do wiaderka z kranikiem włożyć inne wiaderko z podziurawionym dnem, jak sito. Na to nałożyłbym gazę bądź pieluchę, wszystko dlatego, że nie chcę...
        2018-03-22, 08:04
      • kopt
        HEFE WEIZEN - wszelka pomoc mile widziana
        kopt
        Witam. Przymierzam się do pierwszej warki i potrzebuję rady fachowców. Ma to być hefe weizen. Wiem wiem, rzuciłem się od razu na głęboką wodę, ale co zrobić... cholernie lubię to piwo. No i mam na dzień dobry kilka pytań, ale zacznę od składników. Dysponuję takowymi:
        Skład...
        2005-11-15, 10:33
      • ART
        Jak tworzyć nowe wpisy w dziale Wydarzenia?
        ART
        Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.

Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.

Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...
        2024-10-12, 20:15
      • Serokomlak
        Islandia, Litli-Árskógssandur, Öldugata 22, Bruggsmiðjan Kaldi Brewery
        Serokomlak
        W środkowej części północnej Islandii - w osadzie liczącej ledwie stu kilku mieszkańców - powstał pierwszy w tym kraju (o surowym klimacie) mikrobrowar.

Árskógssandur (zamiennie: Litli-Árskógssandur) to niewielka miejscowość na zachodnim wybrzeżu najdłuższego (około 60 km długości...
        2024-09-28, 23:39
      • Serokomlak
        Islandia, Djúpivogur, Búð 3, Faktor Brewery Brewpub
        Serokomlak
        Ten BrewPub nie był oznaczony na wyszukanej w sieci mapie browarów Islandii.Niemniej coś nam podpowiadało, że miejscowość, która ma w nazwie "pivo" musi posiadać browar. Tym tropem trafiliśmy do Faktor Brewery w Djúpivogur - miasteczku liczącym około pół tysiąca mieszkańców, położonym...
        2024-09-26, 19:20
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...